1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Boğaz ilki başarmak istiyor
Boğaz ilki başarmak istiyor

Boğaz ilki başarmak istiyor

Yeni Boğaziçi, kupada daha önce ulaşamadığı en büyük başarı olabilecek yarı finali hedefliyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Ligde bu sezon başarılı bir performans çizen Yeni Boğaziçi, kupada daha önce ulaşamadığı en büyük başarı olabilecek yarı finali hedefliyor. Bugüne kadar hiç yarı final oynayamayan kırmızı lacivertli takım, ligde son üç haftayı puansız kapasa da kupada amacına ulaşmak hedefinde.

Kaçmaz: “İlk kez başarmak istiyoruz”

Y.Boğaziçi Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz, ligde son üç maçta kaybettiklerini ve başarısız olduklarını hatırlatarak, buna karşılık kupada bir ilk, yani yarı finali başarmak amacında olduklarını belirtti. Kaçmaz kupa çeyrek final maçıyla ilgili şunları söyledi:
“Kupa maçlarının telafisi yok. Bundan dolayı dikkatli olmalıyız. Golcü özelliği olan ve son haftalarda başarılı sonuçlar alan bir Yalova’ya karşı oynayacağız. Takım tüm liglerin şu ana kadar en çok gol kaydeden takımı. Ancak biz de iyi bir takımız ve yarı finali istiyoruz. Son on gün içerisinde salgın nitelikte hastalıklardan dolayı futbolcularımızın tam katılımıyla antrenmanlar yapamadık. Son maçımızda bile hastahanede tedavi görmekte olan oyuncumuzu getirterek oynatmak zorunda kaldı. Şu an oyuncularımızın durumu daha iyi. Hem kupada yarı finale yükselmek, hem de ligde kalan maçlarımızda daha iyi bir performans sergileyerek sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.”

Bu haber toplam 1840 defa okunmuştur