1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bizim olana sahip çıkmıyoruz
 Bizim olana sahip çıkmıyoruz

Bizim olana sahip çıkmıyoruz

Gençlik Gücü’ne ait Gökmen Özdenak Halı Sahası üç yıldır atıl durumda bulunurken, Kemal Deniz Antrenman Sahası da, Beşiktaşlılar Derneği Altyapı Okulu’nun kullanımına verildi

A+A-

 


• 2007 yılında dönemin Başbakanı Ferdi Sabit Soyer’in katkıları ile dönemin Gençlik Gücü kulüp başkanı Ertan Birinci tarafından yaptırılan Kemal Deniz Antrenman Sahası’nın bakım ve kullanımını Beşiktaşlılar Derneği Altyapı Okulu aldı

• CHOUDHRY “YENİDEN GG’YE KAZANDIRACAĞIZ”... Yine dönemin Gençlik Gücü kulüp başkanı Küfi Birinci’nin katkıları ile yapılan Gökmen Özdenak Halı Sahası son iki – üç yıldır kullanılmıyor. Gençlik Gücü Başkanı Suma Choudhry “Her iki tesisi de yeniden Gençlik gücü’ne kazandıracağız” dedi

Eren ŞİŞİK - Hüseyin KIRAL

Ülkenin en büyük eksikliği olan spor tesisi ihtiyaçlarını gidermek adına birçok bölgede yapılan tesisler yıllar içerisinde ilgisizlikten ya el değişiyor, ya da atıl durumda kalıyor.

Bunlardan iki tanesi Lefkoşa’nın tam ortasında, ülkemizin en köklü kulübü olan Gençlik Gücü Spor Kulübü’nde bulunmakta.

Tesislerden biri Gençlik Gücü Spor Kulübü’ne gelir getirmek maksadı ile dönemin kulüp başkanı Küfi Birinci tarafından yaptırılan ve genç yaşta yitirdiğimiz merhum futbolcuları Gökmen Özdenak’ın adını taşıyan halı saha. Bir diğeri ise 2007 yılında dönemin Başbakanı Ferdi Sabit Soyer’in katkıları ile dönemin kulüp başkanı Ertan Birinci tarafından yaptırılan ve kulübe büyük hizmetleri bulunan merhum Kemal Deniz’in adını taşıyan antrenman sahası.

Gökmen Özdenak Halı Sahası’na 2-3 yıldır ayak basılmıyor

Gençlik Gücü Spor Kulübü’ne gelir getirmek amacı ile yaptırılan ve merhum futbolcularının adını taşıdığı Gökmen Özdenak halı sahasına 2-3 yıldır ayak basılmıyor.

Halısı halılıktan çıkmış, çevresi ve içerisi çöp yığınları ile dolu olan halı sahanın terk edilmiş görüntüsü adeta içler acısı.

Kemal Deniz Antrenman Sahası Beşiktaşlılar Derneğine verildi

Yine aynı şekilde Gençlik Gücü Spor Kulübü’nün futbol takımlarının antrenman yapmaları için dönemin kulüp başkanı Ertan Birinci’nin girişimleri ile yaptırılan Kemal Deniz Antrenman Sahası’na kulüp olarak bakamadıkları için Beşiktaşlılar Derneği Altyapı futbol okuluna verildi.

G.Gücü Başkanı Suma Choudhry: “Yeni bir GG yaratacağız”

Gençlik Gücü’nün yeni başkanı Suma Choudhry, göreve gelirken hedeflerinin içinde bu iki tesisin de yeniden kulübe kazandırılması olduğunun altını çizerken, yeni bir Gençlik Gücü yaratmak için  çalışacaklarını  söyledi.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur