1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bizden alacağı yok”
“Bizden alacağı yok”

“Bizden alacağı yok”

Çetinkaya Başkanı Meriç Erülkü, Sherman’ın açıklamalarına yanıt verdi

A+A-

Necmi Belge
Geçtiğimiz hafta ülkesine dönen ve daha sonra Tanzanya ligi takımlarından Young AFC takımına transfer olan Kpah Sherman’ın Çetinkaya’dan iki ay parasını almadığı için ayrılmak zorunda kaldığını açıklamasına Çetinkaya Başkanı Meriç Erülkü’den yanıt geldi.
Başkan Erülkü, çıkan haberde parasını almadığı için ayrıldığını iddia eden Sherman’ın açıklamalarının doğru olmadığını, bu futbolcunun son kuruşuna kadar ödendiğini belirtti.

Erülkü “Başkan olmadığı dönemde parasını aldı”
Çetinkaya’nın başkan adayı bulamadığı ve beş hafta içerisinde yerli futbolcular ödenmezken, Sherman ile Faye’nin maaşlarını aldıklarını ifade eden Başkan Erülkü, kendisinin başkan seçilmesi ve Taş Yapı firmasının Çetinkaya’ya sponsor olmasının ardından tüm futbolcuların maaşlarını aldığını belirtti.

“Paniğe kapıldığı için böyle konuştu”
Sherman’ın, pasaportunu yenilemek için ülkesine gitmesi gerektiğini kendisine söylediğini ancak geri dönmediğini ifade eden Erülkü, Tanzanya’ da Young AFC kulübüne transfer olduğunun öğrenildiğini hatırlattı. Bunun üzerine,  Sherman’ı Kıbrıs Türk Futbol Federasayonu’na, KOP’a ve transfer olduğu Young AFC kulübüne şikayet ettiklerini belirten Erülkü, bu durumda paniğe kapılan Sherman’ın kendisini ve Çetinkaya yönetimi hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu söyledi.

“Taşkıran ile devam. Bolkan ile hiç görüşmedim”
Sherman konusunda yasal prosedürün devam ettiğini dile getiren Başkan Erülkü, teknik direktörlük konusuna da açıklık getirdi. Erülkü, geçtiğimiz Çarşamba akşamı yaptıkları yönetim kurulu toplantısında şimdiki teknik adamları Hüseyin Veli Taşkıran ile devam kararı aldıklarını anımsattı.
Bir süredir, Çetinkaya’ya teknik direktör olacağı şeklinde spekülasyonları devam eden Mehmet Bolkan ile hiç görüşmediğini belirten Erülkü, Bolkan ile sadece tribünlerde selamlaştığını hatta Bolkan’ın telefon numarasını bile bilmediğini söyledi.
Erülkü, devre arasında takımı güçlendirme çalışmalarına gireceklerini ve bu haftadan sonra, transfer çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.   

Çetinkaya’da erteleme ve başsağlığı
Çetinkaya Türk Spor Kulübü 23 Aralık tarihinde yapmayı planladığı dayanışma gecesini Ahmet Ali Bahri’nin ölümünden dolayı ertelediğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada yönetim kurulu üyesi Aydın Bahri’nin babası Ahmet Ali Bahri’nin beklenmedik vefatı dolayısı ile 23 Aralık tarihinde kulüp lokalinde yapılması planlanan Hünkar Gecesi’nin 6 Ocak 2015 tarihine ertelendiği açıklandı. Açıklamada merhumun ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dilendiği belirtildi.

Bu haber toplam 2354 defa okunmuştur