1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batshi ‘KARTAL’ oldu
Batshi ‘KARTAL’ oldu

Batshi ‘KARTAL’ oldu

Son şampiyon Yenicami Esin Sonay’ın ardından Çetinkaya’nın yıldızı Batshi’yi de kadrosuna kattı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami transferde hız kesmiyor. Geçtiğimiz gün son iki sezonun gol kralı Esin Sonay’ı kadrosuna katan siyah beyazlılar, Çetinkaya’nın Kongolu yıldızı Batshi Patrick’i de renklerine bağladı. Yıldız oyuncu dün takımın Lefkoşa Attila Topaloğlu Sahası’ndaki idmanına katıldı.

Çetinkaya’nın şampiyonluklarında başroldeydi
Çetinkaya’nın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonundaki şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Batshi, geçtiğimiz sezon kulübü ile yaşadığı sorunlar sebebiyle tam randımanlı bir performans sergileyememişti.

Turan Altay ısrarla istedi
Batshi geçtiğimiz sezon ligin bitimine 3 hafta kala kadro dışı kalmış ve Çetinkaya ile bağları koparmıştı. Kongolu futbolcu Çetinkaya’dan önce bir dönem Ozanköy forması da giymişti. Başarılı futbolcunun Yenicami’ye transferini özellikle Çetinkaya’da birlikte çalıştığı Turan Altay’ın ısrarla istediği öğrenildi

Yabancılar Kenneth ve Batshi
Teknik Direktör Turan Altay yaptığı açıklamalarda takımın son durumunu değerlendirdi. Yabancılar konusuna değinen Altay, “Bu yılki yabancılarımız Kenneth ve Batshi olacak. Peter Türkiye’de denenmeye gitti ancak şu an için yabancılarımız dediğim isimler.” diye konuştu.

Altay: “Tansel ve Çıdamlı’da bizim açımızdan problem yok”
Ellerindeki kadronun yeterli olduğunu kaydeden başarılı teknik adam, “Başka takviye yapmayı düşünmüyoruz.”dedi. Çıdamlı ve Tansel ile ilgili de ifadelerde bulunan Turan Altay, kendileri açısından bir problem olmadığını sorunun Tansel ve İbrahim açısından olduğunu belirtti.

Sıra Çıdamlı ve Tansel’de
Bu sezona başkan bulmakta sıkıntı çekerek başlayan Yenicami; Tansel Ekingen, İbrahim Çıdamlı ve Ali Duvarcı ile anlaşamamıştı. Bu oyunculardan Ali Duvarcı’nın Gençlik Gücü’ne transferi büyük oranda kesinleşirken, İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’le Asbaşkan Gökhan Necipoğlu’nun tekrar bir araya geleceği öğrenildi.

Kamp 23 Ağustos’da
Öte yandan siyah beyazlıların kamp programı da belli oldu. Çalışmalarına bir süre Lefkoşa’da devam edecek olan son şampiyon geçtiğimiz yıl olduğu gibi yurt dışında kamp yapmıyor. 23 Ağustos tarihinde Malpas Hotel’de bir haftalık bir kamp gerçekleştirecek olan siyah beyazlı ekip ardından çalışmalarını tekrardan Lefkoşa’da sürdürecek.

 

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur