1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Bandabuliyam.com” KKTurkcell’le Harnup Festivali’nde
“Bandabuliyam.com” KKTurkcell’le Harnup Festivali’nde

“Bandabuliyam.com” KKTurkcell’le Harnup Festivali’nde

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda düzenlenen 10’uncu Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali başladı.

A+A-

6 Eylül’e kadar sürecek festivalin açılış gecesine yoğun ilgi ve katılım oldu. Festivalin açılış törenine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ömer Soyer Kalyoncu, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Milletvekili Ersin Tatar, Ana Muhalefet Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, Türkiye’den konuk belediye başkanları, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcıları Ayhan Barış ve Alp Ağcataş ile yurt dışından gelen misafirler katıldı. Kortej ile başlayan açılışın ardından halk dansları, dans ve lazer gösterileri ile başlayan festivalde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in katkılarıyla oluşturulan üreticiden tüketiciye Kıbrıs pazarı Bandabuliyam.com standı da festivalde yer aldı. Bunun yanında ülkemizden ve yurt dışından da birçok dansçı ve sanatçı festivalde yerini aldı.

Bandabuliyam.com gezildi

Festivalin açılışının ardından, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile faaliyetlerini sürdüren üreticiden tüketiciye yerli ürün pazarı Bandabuliyam standı gezildi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren Bandabuliyam.com, yerel üretimin ekonomiye çok daha fazla dahil olmasını hedefliyor.
Yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturmayı amaçlayan internet sitesinde, Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek, el emeği ürünlerin tanıtımı yapılıyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell hatlı tüm üreticiler kayıt için ürünlerinin tanıtım bilgilerini, isim, soy isim ve telefon numaralarını yazıp 3434’e göndererek siteye katılabiliyor.
Üreticiler info@bandabuliyam.com mail adresine de ürünlerinin fiyat ve fotoğraflarını gönderebiliyorlar. Tüketiciler ise Bandabuliyam.com üzerinden üreticiye ulaşarak taleplerini iletebiliyor.

“Bandabuliyam.com’a bekleriz”

Bandabuliyam üreticisi Hatice Beşir, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e bu önemli projesi için teşekkür etti, Tatlısu Festivali’nde olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Beşir, “Bandabuliyam projesi sayesinde festivallere katılıyor, tanıtımımızı yaparak, ürünlerimizi pazarlama fırsatı buluyoruz” dedi.
Hatice Beşir, tüm yerel üreticileri de Bandabuliyam.com platformunda yer almaya davet etti.

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur