1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'ASKERLİK'TE 'SONA' DOĞRU
ASKERLİKTE SONA DOĞRU

'ASKERLİK'TE 'SONA' DOĞRU

‘Askerlik Yasa Önerileri’ üzerindeki çalışmanın gelecek haftaki toplantıda tamamlanıp bütününün oylanması ve Meclis Genel Kurulu’na sevk edilmesi bekleniyor.

A+A-

Meclis Komitesi 'askerlikte iyileştirmeler' içeren yasa önerileri üzerindeki çalışmalarını TAMAMLAMA aşamasında… Komite’nin dünkü toplantısında, temel metin üzerindeki görüşme tamamlandı, eklenecek ‘geçici maddeler’ üzerinde çalışılmasına imkân sağlanması amacıyla tasarının bütünün oylanması gelecek haftaki toplantıya bırakıldı…

 

Meltem SONAY

Meclis Hukuk, Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi,  Askerlikte yeni düzenlemeler ve iyileştirmeler içeren yasa tasarısı üzerinde çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi.

Komite, dünkü toplantısında TEMEL METİN üzerindeki maddelerin görüşülmesini tamamladı, ‘Geçici Maddeler’ üzerinde çalışmaya olanak sağlamak için tasarının bütününün oylanmasını haftaya erteledi.

Erhürman: “Geçici maddeler eklenecek… Haftaya bitmesi hedefleniyor”

Hukuk, Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Tufan Erhürman, komitenin dünkü toplantısında, temel metin üzerindeki görüşmelerin tamamlandığını, eklenecek geçici maddeler üzerinde çalışılması için haftaya ertelendiğini belirtti.

Erhüman, komitenin gelecek haftaki toplantısında tasarı üzerindeki çalışmanın tamamlanıp bütünün oylanmasının hedeflendiğini de aktardı.

Askerlik Yasası ile ilgili tüm yasa önerilerinin görüşüldüğünü ifade eden Erhürman, geçici maddelerde de var olan önerilerin yanı sıra, yeni önerilerin de olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur