1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Araç Kayıt'ta YOĞUNLUK
Araç Kayıtta YOĞUNLUK

'Araç Kayıt'ta YOĞUNLUK

Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi ile muayene birimlerindeki ‘Yoğunluk’ dün de devam etti.

A+A-

Meltem SONAY

Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi ile muayene birimlerindeki ‘Yoğunluk’ dün de devam etti.
Kayıttan düşen araçların aftan yaralanabilmesi için son günlerin olmasının yanı sıra, plakasına göre muayene zamanı gelen araçların da ilgili birimlere akın etmesi, uzun kuyruklar ve saatlerce süre beklemelere yol açtı.
Tüm bunların yanı sıra bir de sistemde yaşanan arızalar, hem kuyrukları uzattı, hem de sinirleri gerdi.

Bakanlık Müdürü Arkol: Arıza nedeniyle işlem yaptıramayan mağdur edilmeyecek
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Bakanlık Müdürü Hasan Arkol, sistemden kaynaklanan arızaların yanı sıra yurttaşların sabırsızlığının da sıkıntıya neden olduğuna işaret ederken, yurttaşların tepki göstermesine de hal verdi.
Kayıttan düşen araçların aftan yaralanabilmesi için son birkaç gün kaldığına işaret eden Arkol bu nedenle yoğunluğun daha da arttığını ifade ederken, ilgili birime gelip numarasını alan veya ismini yazdırıp arıza nedeniyle işlem yaptıramayanlar için işlemlerin devam edeceğini belirtti.
İşlemleri rahatlatmak için değerlendirme günlerinin de artırıldığını açıklayan Bakanlık Müdürü Hasan Arkol, arıza nedeniyle işlemini yaptıramayan ama birime geldiğini sıra numarası veya belgesine yazılan notla ispat edenler için, belirtilen süreden sonra da işlem yapılacağını yineledi.

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur