1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tutuksuz yargılanacak...
Tutuksuz yargılanacak...

Tutuksuz yargılanacak...

Eski sevgilisini çıplak fotoğraflarını sosyal medayada yayınlamakla tehdit eden ve eski sevgilisine tabanca resmi gönderdiği iddia edilen zanlı Y.E.Y. dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da eski sevgilisi H.D’yi defalarca telefonla arayarak taciz ettiği ve çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamakla tehdit ettiği, ayrıca eski sevgilisine tabanca fotoğrafı gönderdiği gerekçesiyle tutuklanan zanlı Y.E.Y. almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Telefon tacizliği”, “Cinsel taciz”, “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu”, “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” ve “Özel hayatın gizliliği ihlali” suçlamasıyla dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Y.E.Y., tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Polis: “Tahkikat devam ediyor ancak tahkikata etki etme olasılığı yok”
Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Y.E.Y.’nin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde, eski sevgilisi H.D’yi defalarca telefonla arayarak ve mesaj yollayarak taciz ettiğini söyledi. Daha sonra ise müşteki H.D’nin zanlı Yıldırım’a daha önceden gönderdiği çıplak çekilmiş fotoğraflarını ve bir tabanca fotoğrafını geri göndererek çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamakla tehdit ettiğini anımsattı. Çangaroğlu, şikayet üzerine tutuklanan zanlının JL 111 plakalı aracında yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında boş kovan bulunduğunu da anımsattı. “Cinsel taciz” ve “Telefon tacizliği” meseleleri ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu” ve “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” meseleleri ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının bu aşamada tahkikata etki etme olasılığının bulunmadığını açıkladı. Çangaroğlu, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Serbest kaldı...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Y.E.Y.’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 1 KKTC vatandaşının 10 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur