1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 15 bin TL’ye serbest...
 15 bin TL’ye serbest...

15 bin TL’ye serbest...

Mağusa’da meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı D.P.K dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da DAÜ kampüsü içerisinde bulunan Marmara Öğrenci Yurdunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı D.P.K almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Katsala, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

4 ay önce de uyuşturucu suçundan teminata bağlandı...
Meselenin tahkikat memuru Salih Fidan Ersan, zanlının 21 Temmuz tarihinde DAÜ Marmara Öğrenci Yurdu No 1113’e girerek Oghenethe Oro Okorode’ye ait 1 adet I Pad ile 200 Dolar nakit parayı sirkat ettiğini anımsattı. Zanlının benzeri sabıkasının olmadığını ifade eden Ersan, zanlının 2016 yılı Mart ayı içerisinde “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarından dolayı teminata bağlandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ersan, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerinin polise teslim edilerek KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 15 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur