1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şemmedi: “Şölen havasında oynansın”
Şemmedi: “Şölen havasında oynansın”

Şemmedi: “Şölen havasında oynansın”

Mağusa Türk Gücü başkanı Şükrü Şemmedi YENİDÜZEN’e açıklama yaptı.

A+A-

Mağusa Türk Gücü başkanı Şükrü Şemmedi YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada kazananın kupasını alacağı, kaybedenin kazananı tebrik edeceği, sahaya çıkacak olan çocukların futbol şöleni yaşatacağı bir final olmasını temenni etti.

Yarı finalde takımlarının güzel bir futbol ve 5-0’lık skorla finale kaldığını belirten Mağusa Türk Gücü başkanı Şükrü Şemmedi, takımlarının final karşılaşmasına hazır olduğunu dile getirdi. Futbolcuların sahaya çıkarak güzel futbolu devam ettirmek arzusunda olduğunu söyleyen Şemmedi, yenmenin veya yenilmekten çok, futbollarını oynayacaklarını belirtti.

Şemmedi: “Yarı finalde yaşananlar üzücü”
Yenicami ile GAÜ Çetinkaya arasında oynanan U15 Ligi yarı final maçındaki olaylara değinen, Mağusa Türk Gücü başkanı Şükrü Şemmedi, yaşananların üzücü olduğunu ve tasvif etmediğini belirtti. Hiçbir tarafı suçlamak istemediğini, özellikle 15 yaşaltı çocukların önünde bu tarz olayların yaşanmasının üzücü olduğunu belirten Şemmedi, final maçında bunu telafi etme amacında olduklarını kaydetti.

Finali başkanlar birlikte izleyecek
Bugün oynanacak olan final karşılaşması öncesi Yenicami ile yaptıkları temasların ardından finali başkan Kaan Kaner ile izleyeceklerini aktaran Şükrü Şemmedi, final maçının güzel bir ortamda geçmesini ve sahaya çıkan futbolcuların bir şov izletmelerini istediğini dile getirdi. Şemmedi sözlerinin sonunda kazananın kupasını aldığı, kaybedenin kazananı tebrik ettiği, geleceğin futbolcuları için şölen havasında bir final olmasını temenni etti.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur