1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedefte 3 puan var
Hedefte 3 puan var

Hedefte 3 puan var

Süper Lig’de bugün oynanacak olan Cihangir - Lefke karşılaşmasında takımların tek düşüncesi mücadeleden galibiyetle ayrılmak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in 5’inci hafta maçında bugün Cihangir ile Lefke arasındaki mücadele öncesi açıklama yapan teknik adamlar, amaçlarının maçtan galibiyetle ayrılıp özellikle geçtiğimiz hafta yaşayamadıkları galibiyet sevincini taraftarlarına yaşatmak olduğunu belirtti. Cihangir stadında oynanacak bu önemli maç için Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Geçtiğimiz hafta K.Kaymaklı karşısında ilk golü bulan taraf biz olsaydık, sahadan belki de çok farklı bir galibiyetle ayrılacaktık. Ancak o maç geride kaldı ve şimdi kendi saha ve seyircimiz önünde Lefke’yi mağlup etmek istiyoruz” dedi. Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel ise yaptığı açıklamada, “Mormenekşe maçına cezalı ve sakat futbolcularımın çokluğundan iyi hazırlanamamıştık. Cihangir maçına Kasım’ın dışında tam kadro olarak hazırlandık ve galibiyet için gidiyoruz” dedi.

Davulcu, “Kaymaklı beraberliğine sevinmedik”
Geçtiğimiz hafta, K.Kaymaklı deplasmanına lider giden ancak karşılaşmanın son dakikasında bulduğu golle sahadan beraberlikle ayrılan Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kaymaklı beraberliğine sevinmediklerini, ilk golü kendi takımının bulması halinde bu maçtan farklı galibiyetle ayrılabileceklerini, ancak karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olmalarına rağmen hep geriden gelerek beraberliği yakaladıklarını söyledi. Toygar Davulcu, Kaymaklı maçında futbolcularının ortaya koyduğu mücadele ve performanstan son derece memnun olduğunu, sahada hep doğru işleri yaptıklarını ve rakip ceza alanına çok adamla gitmelerine rağmen bir türlü istedikleri golü bulamadıklarını söyledi.

“Galip gelmemek için sebep göremiyorum”
K.Kaymaklı maçının geride kaldığının altını çizen Cihangir Teknik direktörü Toygar Davulcu, “K.Kaymaklı maçında yaptığımız mücadeleyi Lefke karşısında gösterdiğimiz takdirde galip gelmemek için sebep göremiyorum” dedi. Lefke’nin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunun altını çizen Toygar Davulcu, “Lefke takımını tanıyorum ve saha içerisinde neler yapabileceklerinin farkındayım. Bu nedenle hafta içerisinde tüm çalışmalarımızı bu yönde yaptık ve kendi seyircimiz önünde galibiyetle ayrılmak için her şeyi yapacağız” dedi.

karayel, “Mormenekşe maçına iyi hazırlanamamıştık”   
Geçtiğimiz hafta Mormenekşe karşısında iki kez öne geçmelerine rağmen bir türlü iki farkı yakalayamadıklarını belirte Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Mormenekşe maçı öncesi Kasım, Burak ve Yakup’un sakatlıkları nedeni ile buna ilaveten Aykut’un askerde oluşu, Semih’in de cezalı olmasından dolayı tam istediğim gibi idman yapamadık” dedi. İltaç Karayel, “Tüm bunlara rağmen karşılaşmada golü de erken bulduk, arkasına ikinci golü bulsak maçı farka götürecektik ancak olmadı. Şimdi sadece Cihangir maçını düşünüyoruz” dedi.

“Üst sıralarda yer almak istiyorsak kazanmalıyız”
İltaç Karayel, Cihangir maçı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kasım Tağman’ın dışında ilk defa tam kadro olarak çalışma imkanı bulduklarını, buna ek olarak Semih’in cezasının tamamlandığını ve sahadaki yerini alacağını söyledi. Karayel, “O güzel çim zeminli stattan galibiyetle ayrılmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Eğer üst sıralarda yarışmak istiyorsak Cihangir maçın kazanıp yolumuza devam etmek arzusundayız” dedi.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur