1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hedef Süper Lig”
“Hedef Süper Lig”

“Hedef Süper Lig”

Birinci Lig’in yeni ekibi Tatlısu’da gündem yoğun... Sarı siyahlılarda takımın teknik adamı Hüseyin Çağer YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

 

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in yeni ekiplerinden Tatlısu, geçtiğimiz sezon takımın başında olan Hüseyin Çağer’le yeni dönem için de el sıkıştı. Hüseyin Çağer, gelecek sezon hakkında YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Çağer, hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu ifade etti.

Çağer: “Mevcut kadromuzu koruyacağız”
Tatlısu ile yeni dönem için de anlaşan teknik direktör Hüseyin Çağer, yeni sezonda güçlü ve dirençli bir ekip kurmanın önemli olacağını söyledi. Çağer, Tatlısu’nun köklü kulüp olduğunu hatırlatarak, hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkmak için hem yönetimin, hem futbolcuların hem de teknik heyetin çalışmalar yapmasını dile getirdi. Yaz sezonunda ellerindeki kadroyu korumak istediklerinin altını çizen Tatlısu teknik patronu Çağer, takımın iskeletinin tamam olduğunu, yapılacak transferlerle takımı güçlendireceklerini ifade etti.

“Transfer çalışmaları sürüyor”
Teknik direktör Çağer, transfer konusu hakkında da YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Alacakları oyuncularla hemen hemen anlaştıklarının altını çizen deneyimli teknik adam, küçük pürüzler kaldığını, ilerleyen günlerde transferleri açıklayacaklarının bilgini verdi. Çağer, şuan için isim açıklamanın doğru olmayacağına işaret ederek, önümüzdeki günlerde isimleri açıklayacaklarını söyledi. Sol bek, orta saha ve hücum hattına 2 oyuncu kazandıracaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, kadroyu olabildiğince geniş tutarak sezon içerisinde olabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olacaklarını sözlerine ekledi.

“Temmuz ayında sezonu açacağız”
Teknik direktör Çağer, çalışmaların kısa süre sonra başlayacağına dikkat çekerek, oyuncuların kendilerine çok iyi bakmaları gerektiğini söyledi. Çağer, Temmuz ayı sonlarında sezonu açacaklarının bilgisini verdi.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur