1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Dostluk kazansın”
“Dostluk kazansın”

“Dostluk kazansın”

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Sarıyer, hafta sonunda oynayacakları Binatlı maçında dostluğun kazanmasının daha önemli olduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Tuncay Sarıyer, Göçmenköy maçının çok zor geçeceğini önceden bildiklerini ve ona göre tedbir aldıklarını söyledi. Sarıyer, Göçmenköy’ün tecrübeli ve kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çekerek, bu maçta aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurguladı. Göçmenköy’ü rahat yenecekleri maçta son dakikalarda zorlandıklarını ifade eden Sarıyer, bu galibiyetle biraz rahatladıklarını belirtti. Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı çektiklerini, her hafta mutlak pozisyonlardan yararlanamadıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, bu durumu sezon sonuna kadar düzelteceklerini söyledi.

Sarıyer: “Binatlı maçı zor geçecek”
Sarıyer, hafta sonunda oynayacakları Binatlı maçı hakkında da konuşarak, zor bir maç olacağını söyledi. Binatlı’ya her zaman saygı duyduklarını ifade eden Sarıyer, hafta sonunda kimin kazandığının önemli olmadığını, esas gerçeğin dostluğun kazanması olduğuna işaret etti. Binatlı maçı öncesinde 4 eksiklerinin olduğunu, sınırlı bir kadrolarının olmasına rağmen bu futbolcuların yerine başka futbolcular oynayabileceğini belirten tecrübeli teknik adam, tüm futbolcularının eşit olduğunu ve kesinlikle onlara sonuna kadar güvendiğini ifade etti. Haftayı 3 idmanla kapatacaklarını kaydeden Tuncay Sarıyer, son idmanın bugün olacağını da vurguladı.

“Herkes düşecek gözüyle bakıyor ”
Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer, belli bir kesimin lig başladığından bu yana Denizli’nin küme düşeceğini söylediğini ve kendilerinin bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Sarıyer; “Kimse bizimle ilgilenmeden uydurup konuşuyor. İnsanlar burada rahatsız. Denizli’nin altyapısı çok iyidir. Bugüne kadar altyapımızdan çıkan futbolcular şu ana kadar başarılı oldular” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur