1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. UBP adayları Karaoğlanoğlu ve Edremit’i ziyaret etti
UBP adayları Karaoğlanoğlu ve Edremit’i ziyaret etti

UBP adayları Karaoğlanoğlu ve Edremit’i ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleşecek olan erken genel seçimlerle ilgili köy ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-


Ulusal Birlik Partisi Milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleşecek olan erken genel seçimlerle ilgili köy ziyaretlerine devam ediyor.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, adaylar, köy ziyaretleri kapsamında önceki gün Karaoğlanoğlu ve Edremit’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşma yapan Turizm Çevre ve Kültür eski bakanı Dr. Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi iktidarının yarım kalan projelerini tamamlaması için mühürden kaçınılmaması gerektiğini vurguladı.
UBP Girne Milletvekili adayı ve Turizm Çevre ve Kültür eski bakanı Dr. Ünal Üstel, Karaoğlanoğlu sakinlerine gerçekleştirdiği konuşmada, 2009 yılında “hükümetten kaçan” CTP-BG’den devraldıkları hükümette bilerek ateşten gömlek giydiklerini ve ülkeyi düze çıkartmak için vatandaşlara acı reçeteler kesmek zorunda kaldıklarını savundu.
Ülkede ilklere imza atan UBP iktidarının son dönemde de bir çok projeleri hayata geçirildiğini ancak, projeler tamamlanmadan iktidardan düşürüldüklerini dile getiren Ünal Üstel, hem geçen dönemde hayata geçirdikleri projelere hem de 28 Temmuz’dan sonra iktidara gelmeleri durumunda neler yapacaklarını vatandaşlarla paylaştı.
İlk olarak UBP iktidarının yaptığı bazı hatalara değinen Üstel, alınan ekonomik önlemler kapsamında emeklilerin maaşlarından kesintiler yapıldığını, bu kesintilerin Anayasa Mahkemesi’nden geri döndüğünü dile getirdi ve bu süreçte yapılan kesintilerin geri ödenmesi yasal mevzuatların hazır olduğunu aktararak “Biz emeklilere borçlu olduğumuz borcu ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Ünal Üstel, Turizm alanında da UBP’nin ilklere imza attığını ve ülke turizminin nereden nereye geldiğinin açıkça görülmekte olduğunu dile getirerek, Ercan Havalimanı yılda 1.5 milyon yolcu ağırlarken şu an 3 milyon yolcuya ev sahipliği yaptığını ve bu rakamın Ercan Havalimanı’nın kapasitesinin çok üzerinde olduğunu belirtti.
(Tak)

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur