1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Telsim’den “Yarına Hazırım” projesi
Telsim’den “Yarına Hazırım” projesi

Telsim’den “Yarına Hazırım” projesi

Telsim, yatırımları ile ülke ekonomisine değerli katkıları bulunan kurumların dijitalleşmesine katkı sağlayacak “Yarına Hazırım” projesini hayata geçirdi.

A+A-

Telsim, yatırımları ile ülke ekonomisine değerli katkıları bulunan kurumların dijitalleşmesine katkı sağlayacak “Yarına Hazırım” projesini hayata geçirdi. Yarına Hazırım Platformu ile işletmelerin mevcut kaynaklarla daha verimli çalışması için gerekli teknolojik çözümlere göre işletmelere özel hesaplama endeksi oluşturuluyor. İşletmeyi daha yakından tanımayı sağlayan sorular içeren bu endeks; sonunda profile uygun çözümler sunuyor. Şirketler bu sayede işletmelerinin yarına ne kadar hazır olduklarını öğreniyor.

Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Ustacan,  “Yarına Hazırım Dijitalleşme Endeksi" sayesinde işletmelerin yarına ne kadar hazır olduklarını hesaplayabileceklerini, işletmelerini daha ileriye götürebilecek çözüm ve servislerin ihtiyaçlarını endeks skoruna göre belirlenecek olan öneriler sayesinde tamamlayabileceklerini belirtti.

Ustacan, “Veri bankamızda yer alan cevaplara göre platformun ve bizlerin önereceği çözüm, servis ve tarife modellerimizle de abonelerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz” dedi.

Kurumlara özel hazırlanan Yarına Hazırım Platformuna Telsim’in internet sayfasında bulunan “Yarına Hazırım” linkinden (http://www.kktctelsim.com/yarina-hazirim)  erişilebiliyor. Mobil cihazlar için de uygun olan platforma aboneler bulundukları yerden diledikleri zaman ulaşabiliyor. Dijitalleşme Endeksi/Yarına Ne Kadar Hazırsınız?” başlığında yer alan kısa bir anket sonrası abonelerin ihtiyaçlarını çıkan skora göre belirleyip, hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanıyor.

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur