1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Vatandaş tepkili!
Vatandaş tepkili!

Vatandaş tepkili!

Ülkede en çok kullanılan güzergâhlardan biri olan Lapta Sahil Yolu’nda yapılan kazı çalışmalarında güvenlik önlemlerinin yetersiz olması ve trafik güvenliğini tehdit eden görüntüler tepki çekti.

A+A-

 

Ülkede en çok kullanılan güzergâhlardan biri olan Lapta Sahil Yolu’nda yapılan kazı çalışmalarında güvenlik önlemlerinin yetersiz olması ve trafik güvenliğini tehdit eden görüntüler tepki çekti. Aytaç Ali Baklacı isimli vatandaş sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle ve yazıyla söz konusu duruma vurgu taptı. Güvenlik önleminin olmadığına ve uyarıcı levhaların da yetersizliğinden yakınan Baklacı, yetkilileri göreve davet etti.

Ali Aytaç Baklacı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
“Trafik deyince benim gördüklerimi de paylaşmak elzem oldu... Lapta Sahil Yolu’nda Kamu&Trafik&İş Güvenliği'ni tehdit eden görüntüler... Yetkililer sanırım yok... Polis Karakolu bile muhatap bulamadıklarını ifade ediyor... Nerede bu devlet… Hem de farklı 3 noktada... Gece çukurun varlığını keşfetmek neredeyse imkânsız... İhalelerde genellikle trafik ve güvenlikle ilgili ek bir dosya sunulur... Burada güvenliğin nasıl sağlanacağı belirtilir... Tabii ki bunu sanırım ne Lapta Belediyesi, ne Kaymakamlık, ne de Ulaştırma Bakanlığı bilmektedir... İşlerine geldiği kadarını bilir gibi yapmakta hiçbir mahsur görmemektedirler... Benim hayatım gecenin bir vakti bu çukurlar yüzünden tehlikeye girmiştir sayın yetkililer... Güvenlik önlemi tam anlamıyla sıfır... Uyarıcı levhaların 100 metre önceden başlaması gerektiği de sıfır... Gece uyarıcı sarı ışıkların yokluğu da bambaşka bir sıfır...”

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur