1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mimoza’ya ‘uluslararası’ ihale
Mimoza’ya ‘uluslararası’ ihale

Mimoza’ya ‘uluslararası’ ihale

2,5 yıldır atıl durumda bulunan Mimoza Otel ile ilgili Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı 3’ncü kez ihaleye çıktı. Daha önce çıkılan 2 ihalede yerel şirketler teklif verebilirken, bu kez otel için uluslar ası şirketler de ihaleye katılarak teklifte bulun

A+A-

Ayşe GÜLER

Merkezi İhale Komisyonluğu Başkanlığı, Mimoza Otel ile ilgili 3’ncü kez yeniden ihaleye çıktı.

Daha önce çıkılan 2 ihalede yerel şirketler teklif verebilirken, bu kez otel için uluslar arası şirketler de ihaleye katılarak teklifte bulunabilecek. 

YENİDÜZEN’e konuşan İhtiyat Sandığı Dairesi Müdür Muavini Ali Anıl Yüce, Mimoza Otel ile ilgili geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yeniden ihaleye çıkıldığını ve 11 Mart’a kadar teklif kabul edildiğini belirtti. Yüce, geçtiğimiz ihalelerde yerel şirketlerin teklif verebildiği ihalede bu kez uluslar arası tekliflerin de değerlendirileceğini açıkladı.

Son tarih 11 Mart

İhaleye katılmak isteyen firmaların 11 Mart Çarşamba günü saat 10:00’a kadar Maliye Bakanlığı binasında Merkezi İhale Komisyonu Toplantı Salonu’ndaki kutuya teklif atmaları gerekiyor.

Hatırlanacağı üzere Otel ile ilgili çıkılan son ihalede hiçbir şirket teklifte bulunmamıştı.

---------------------------------------------------


İhtiyat Sandığı Dairesi Müdür Muavini Yüce:  “3’ncü kez ihaleye çıktık”

İhtiyat Sandığı Dairesi Müdür Muavini Ali Anıl Yüce, Mimoza Otel ile ilgili geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yeniden ihaleye çıkıldığını ve 11 Mart’a kadar teklif kabul edildiğini belirtti.

YENİDÜZEN’ e konuşan Yüce, geçtiğimiz ihalelerde yerel şirketlerin teklif verebildiği ihalede bu kez uluslar arası tekliflerin de değerlendirileceğini açıkladı.

Merkezi İhale Komisyonluğu tarafından çıkılan ihalede taban fiyatın olmadığını dile getiren Yüce, 3’ncü kez çıkılan ihalede Mimoza Otel’in yeniden turizme kazandırılmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur