1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mahkeme 3 gün tutukluluk emri verdi…
Mahkeme 3 gün tutukluluk emri verdi…

Mahkeme 3 gün tutukluluk emri verdi…

Mahkemeye, Zanlı Recep Tuzluca’nın ‘bazı eğlence yerlerinde yemek yiyip içki içtiklerini’ söylediğini aktaran Polis Çavuşu Ümit Kahveci, zanlı yaralı olması nedeniyle alkol testi yapılamadığını ancak hastanede test için alınan emare kanın laboratuara gönd

A+A-

Ölümle sonuçlanan kazanın araç sürücüsü zanlı Recep Tuzluca, Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı, mahkeme hem zanlının güvenliği, hem de soruşturmanın tamamlanması adına 3 gün tutukluluk emri verdi.

Mahkeme huzuruna çıkarılan Recep Tuzluca’nun özellikle burnundaki yaralar ve ağrıları olduğu da dikkat çekti.
Mahkemeye kazayla ilgili bilgi veren Polis Çavuşu Ümit Kahveci, Alsancak’a doğru seyreden Zanlı Tuzluca’nın, Girne Amerikan Üniversitesi Çemberi’ne aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde girerek, yolun solundaki toprak sete çarptığını belirtti.

Aracın arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Yusuf Temli’nin kaza sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini ifade eden Polis Çavuşu, aracın ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Osman Tabak Hazar’ın da yaralandığını kaydetti.

‘Bazı eğlence yerlerinde yemek yiyip içki içtiklerini’

Zanlı Recep Tuzluca’nın ‘bazı eğlence yerlerinde yemek yiyip içki içtiklerini’ söylediğini de aktaran Polis Çavuşu, zanlı yaralı olması nedeniyle alkol testi yapılamadığını ancak hastanede test için alınan emare kanın laboratuara gönderilmek üzere muhafaza edildiğini açıkladı.

“Şahitlerden alınacak ifadeler var… Aile tedirgin”

Kazada yaşamını yitiren Yusuf Temli’nin ailesinin tedirgin olduğuna işaret eden Polis Çavuşu Kahveci, kaza saatinde orada olan şahitler olduğu bilgisini de aldıklarını ve alınacak ifadeler olduğunu mahkemeye belirtti.
Zanlının alkollü olduğundan şüphe ettikleri için henüz ifade de temin edemediklerini belirten Polis Çavuşu Ümit Kahveci, hem zanlının güvenliği, hem de soruşturmaya etki etmemesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatı itiraz etmedi, tedavi talep etti…

Mahkemede zanlı aleyhine talep edilen 3 gün tutukluluk talebine itiraz etmeyen avukatı, zanlının açık yaraları ve ağrıları olduğuna işaret etti, tam teşekküllü bir hastanede tedavisini talep etti.

Yargıç, 3 gün tutukluluk emri verdi… Zanlının hücre koşullarında bulunabileceğine dair rapor istedi…

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fadıl Aksun, zanlının hem güvenliği, hem de soruşturmanın salimen yürütülmesi için 3 gün tutukluluğuna emir verirken, tam teşekküllü bir hastaneden de zanlının hücre koşullarında bulunabileceğine dair rapor istedi. Yargıç Aksun, aksinin derhal mahkemeye bildirilmesini de emretti.

Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur