1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İki toplumlu projede Stelios ödülü
İki toplumlu projede Stelios ödülü

İki toplumlu projede Stelios ödülü

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Karaiskakio Vakfı’nın Kıbrıs’ın iki kesiminde de ilik donörü sayısını artırmak için başvurdukları Stelios Ödülü’nü ikinci kez almaya hak kazandıkları bildirildi

A+A-

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre, alınan bu ödül ile her iki vakıf  Kıbrıs’ın  iki kesiminde  Dünya İlik Havuzu rezervlerini takviye etmek için donör  kayıt kampanyaları organize etmeyi hedefliyor.

Dünya İlik Havuzu rezervlerinin artmasının  özelde  toplumda, genelde ise dünyadaki lösemi ve lenfoma hastalarına ikinci bir yaşam şansı verdiği vurgulanan açıklamada, donör kayıt işlemlerinin hafta içi her  iki vakıfta da  08:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirildiği kaydedildi.

Donör kaydı için 18-45 yaş arası, daha önce bu amaç için örnek vermemiş, KKTC kimlik kartına sahip ve sağlıklı birey olmak yeterli.

Daha fazla bilgi Kemal Saraçoğlu Vakfı’nın  227 0616 ve 227 0617 numaralı telefonlarından veya www.kemalsaracoglu.org adresinden elde edilebilecek.

(TAK)

Bu haber toplam 1785 defa okunmuştur