1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2017'de 7.ölüm
2017'de 7.ölüm

2017'de 7.ölüm

Çayırova'da 27 Şubat'ta meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan Adem Yaran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Çayırova-Bafra Anayolu üzerinde 27 Şubat’ta meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan Adem Yaran tedavi gördüğü Bursa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından ailesinin isteği üzerine tedavisine Türkiye’de devam edilen Yaran’ın bugün tedavi gördüğü Bursa İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Hayati tehlikesi sürüyordu

Kazada ağır yaralanan ve hayati tehlikesi olan  Adem Yaran,  önce Mağusa Devlet Hastanesi'ne sonrasında da Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Yaran, daha sonra ailesinin isteği üzerine önce Kolan British Hospital daha sonra ise Türkiye’de Bursa İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Kaza nasıl olmuştu?

Kaza, 27 Şubat saat 10.45'te meydana gelmişti. 34 yaşındaki Onur Girti yönetimindeki 34 VT 2985 plakalı motosiklet ile Bafra istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiği zaman yolun sağına geçerek, o esnada karşı istikametten gelen 66 yaşındaki Ayşe Rıylı yönetimindeki BS 585 plakalı araç ile çarpışmıştı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Onur Girti ve motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yaran ağır, araç sürücüsü Ayşe Rıylı ise hafif yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Bu haber toplam 4347 defa okunmuştur
Etiketler : ,