1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Sportif temaslar toplumları yaklaştırır"
"Sportif temaslar toplumları yaklaştırır"

"Sportif temaslar toplumları yaklaştırır"

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Hentbol Kupası vesilesiyle KKTC’ye gelen Hentbol Federasyonu Başkanı Mensur Sinanoviç’i kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Hentbol Kupası vesilesiyle KKTC’ye gelen Hentbol Federasyonu Başkanı, aynı zamanda Bosna Hersek Zeonica-Doboj Kantonu Eğitim, Kültür, Spor ve Bilim Bakanı olan Mensur Sinanoviç’i kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, kabulde KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ile Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan görevlileri de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Akıncı, kabulde yaptığı konuşmada, Sinanoviç’i ülkede görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Akıncı, sportif temasların toplumları birbirine yaklaştırdığına işret ederek, Bosna Hersek’e Kıbrıs Türklerinin ayrıca bir yakınlık duyduğunu belirtti ve temasların artarak devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

Mensur Sinanoviç de kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya, kendisini kabulünden dolayı teşekkür etti. Sinanoviç, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenleri için de KKTC’ye geldiğini anımsatarak, işbirliğini artırmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur