1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Onkoloji Hastanesi protokolü imzalandı
Onkoloji Hastanesi protokolü imzalandı

Onkoloji Hastanesi protokolü imzalandı

Sağlık Bakanlığı’nın çıktığı Onkoloji Hastanesi ihalesini kazanan firmayla protokol imzalandı Sağlık Bakanlığı, Onkoloji Hastanesi’nin inşaat ihalesini kazanan Tüfekçi Ltd. ile protokol imzaladı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı’nın çıktığı Onkoloji Hastanesi ihalesini kazanan firmayla protokol imzalandı Sağlık Bakanlığı, Onkoloji Hastanesi’nin inşaat ihalesini kazanan Tüfekçi Ltd. ile protokol imzaladı. Onkoloji Hastanesi’nin inşaatı için hazırlanan protokole Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve ihaleyi kazanan Tüfekçi Ltd. Direktörü Hüseyin Tüfekçi imza attı. Hastanenin inşaatı için 10 milyon 638 bin 407 TL harcanacak.

Tüfekçi: “Gelecek yıl Temmuzda tamamlamayı hedefliyoruz”

Tüfekçi Ltd. Direktörü Hüseyin Tüfekçi, hastanenin yapımını süratli ve titiz bir şeklide hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Tüfekçi, Onkoloji Hastanesi’nin inşaatını gelecek yıl Temmuz ayında tamamlamayı hedeflediklerini de dile getirdi.

Gülle: “Kanserle mücadelede önemli bir ayak”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Onkoloji Hastanesi’nin ülkede kanserle mücadele konusunda yeniden yapılanmanın önemli bir ayağını oluşturduğunu vurguladı. Gülle, “Bir yandan en üst düzeydeki planlamalar, bir yandan da altyapısıyla erişkin, pediatrik onkolojik tedavilerin yapılacağı, radyoterapi hizmetlerinin verileceği 56 yataklı 6 yoğun bakımı olacak çağdaş bir projeyi hayata geçirmek üzere gerekli adımlar atılıyor” dedi.

“Park yeri için çalışmalar sürüyor”

Projenin uygulamasında bazı düzenlemelere de gereksinim olduğunu belirten Gülle, sıkıntı yaşanmaması için hastaneye yeni park yeri için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Bakan Gülle, projenin bu aşamaya getirilmesinde Planlama İnşaat Dairesi ve Merkezi İhale Komisyonu güzel bir çalışma ortaya koyduğunu da belirtti.

Bu haber toplam 2162 defa okunmuştur