1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG düğmeye bastı
MTG düğmeye bastı

MTG düğmeye bastı

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı planlayan ve Adil Uçar ile anlaşma sağlayan Mağusa Türk Gücü’nün transfer listesinde önemli isimler yer alıyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de yeni sezonda iddialı bir kadro ile şampiyonluğa oynamak isteyen Mağusa Türk Gücü’nde transfer çalışmaları hız kazanıyor. Sezon sonunda serbest transfer hakkı bulunan Yenicami futbolcusu Adil Uçar ile el sıkışan MTG, Adil’in kardeşi Halil Uçar için de girişimde bulunacak. MTG ayrıca serbest transfer hakkı bulunan Erbay Bertiz ile Hüseyin Sadıklar’ın yanı sıra Ünal Kaya’yı da renklerine bağlamak için transfer çalışması yürütecek.

 

Halil, Erbay, H. Sadıklar

Mağusa Türk Gücü, Adil Uçar ile yeni sezon için el sıkışmasının ardından, oyuncunun kardeşi Halil Uçar’a yöneldi. Bu sezon Hamitköy’den kiralık olarak Yenicami forması giyen, başarılı oyunu ile sezon içerisinde dikkat çeken Halil için girişimde bulunacak olan MTG, ayrıca Yenicami’de sezon sonu serbest transfer hakkı olan Erbay Bertiz ve Hüseyin Sadıklar’ı kadrosuna katmak için oyuncularla anlaşma zemini arayacak.

 

Ünal’ın bedeli 150 bin Sterlin

Mağusa Türk Gücü’nün transfer listesinin üst sıralarında yer alan bir diğer isim ise Ünal Kaya. Yenicami’nin orta sahasında önemli bir isim olan Ünal’ı transfer etmek için hazırlık yapan MTG’ye karşılık Yenicami yönetimi başarılı oyuncu için ciddi miktarda bir bonservis bedeli belirledi. Ünal’ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık yönetim yapmış olduğu toplantıda oyuncunun bedelini 150 bin Sterlin gibi oldukça yüksek bir rakam olarak belirledi.

 

Yasin Kurt takası ihtimaller arasında

Ünal’ın yüksek bonservis bedeline karşılık Mağusa Türk Gücü’nün oyuncuya karşılık bir diğer adımı, para artı Yasin Kurt olma ihtimali yüksek. Mağusa ekibi ciddi bir miktar bonservis ücreti ve Yasin Kurt teklifi ile Yenicami’nin kapısını çalabileceği spor kamuoyunda konuşulan ihtimaller arasında.

 

Akademi adımı

Mağusa Türk Gücü, bir yandan yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvarken, diğer yandan da alt yapıya yönelik çalışmaları da başlatmış durumda. Uzun yıllar Yenicami Akademi’de koordinatörlük görevi yapan, A takımda da çalıştıktan sonra son olarak Karşıyaka’da antrenörlük görevi yapan Emre Perçinci ile ilgilenen MTG’de hedef Perçinci’yi oluşturulacak akademinin başına getirmek ve Mağusa Türk Gücü akademisini yeniden canlandırmak.

Bu haber toplam 3178 defa okunmuştur