1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl devreye girdi
Bağcıl devreye girdi

Bağcıl devreye girdi

Transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Yenicami futbolcusu İbrahim Çıdamlı’nın talipleri gün geçtikçe artıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz sezon Yenicami’nin şampiyonluğunda başrol oynayan ve takımına 30 yıl sonra şampiyonluk getiren İbrahim Çıdamlı, sezon başında takımıyla anlaşamamıştı. Bunun akabinde birçok takımla görüşmelerini sürdüren yıldız futbolcu şartlarını kulüplere sunmuştu.

Bağcıl ikna peşinde
Küçük Kaymaklı’nın yanı sıra Lefke, Çetinkaya ve Bostancı Bağcıl’ın da ilgilendiği yıldız futbolcu ilk tercihinin Küçük Kaymaklı olacağını kulüplere bildirmişti. Ancak Ali Başman’ın, İbrahim Çıdamlı’yı veto etmesi ve transfere nokta koyduklarını belirtmesi sonrası devreye giren Bostancı Bağcıl yıldız futbolcuyu ikna turlarına başladı.

Özler anlaştı, Canova istemedi
Dün son kez biraraya gelen Küçük Kaymaklı Sportif Asbaşkanı Mehmet Özler ve Yenicami Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu’nun maddi konularda anlaşmalarına rağmen Çıdamlı’nın Kaymaklı’ya transferi gerçekleşmedi. Maddi konularda anlaşma sağlanmasının ardından teknik direktör Fırat Canova ile bir telefon görüşmesi yapan Mehmet Özler, tecrübeli hocaya Çıdamlı konusundaki gelişmeleri anlattı. Ancak Fırat Canova’nın Özler’e 20 kişilik oyuncu kadrosunu kurduğunu söylediği ve ligin başlamasına bu kadar kısa bir süre kala Çıdamlı’yı takıma monte etmekte zorlanacağını söylediği öğrenildi.

Özorun Çıdamlı için devrede
Bu gelişmelerin ardından da Bostancı Bağcıl yöneticisi Alper Özorun’un Çıdamlı’yı kadroya katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Çıdamlı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenilen Özorun’un bugün veya yarın oyuncu ile görüşmesi ve anlaşma zemini araması bekleniyor.
Geçmişte de Bostancı Bağcıl forması giyen İbrahim Çıdamlı’nın gelen teklifi dinleyeceği ve kararını da Özorun’a bildireceği öğrenildi. Yeşil beyazlılar daha önce transferde Sabri Selden, Raif Selden, Türkkan Delideniz, Zekai Serdar ve Kadir Hakel’i kadrosuna katmıştı.

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur