1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Uyum sorununu aşıp üste oynayacağız”
“Uyum sorununu aşıp üste oynayacağız”

“Uyum sorununu aşıp üste oynayacağız”

Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel, Lefke maçı öncesi YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de bu hafta Lefke ile karşı karşıya gelecek olan Bostancı Bağcıl’da Teknik Direktör İltaç Karayel Yenidüzen Spor Servisi’ne karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karayel, her iki ekibin de üst sıralara oynamayı hedefleyen takımları olduğunu kaydederek, zor maç olmasına rağmen sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti.
Karşılaşma ile ilgili olarak düşüncelerini paylaşan tecrübeli teknik adam, Lefke’nin oturmuş bir takım olduğunu ve birbirini tanıyan oyunculardan oluşan bir ekip olduğunu ifade etti. Mor beyazlıların hedefleri olan bir takım olduğunun da altını çizen Karayel, “Zor karşılaşma olacak. Bizim için uyum sorununu aşmak zaman alacak ama bunu aşıp üst sıralara oynayacağız”diye konuştu.

Karayel: “Raif yok. Sabri sakat. Ertaç ve Çıdamlı hazır değil”
Lige tek yabancı ile girmelerinin kendileri için dezavantaj olduğunu vurgulayan İltaç Karayel, Debola ile büyük oranda anlaştıklarını ayrıca yabancı savunma oyuncusu ile ilgili de çalışmaları olduğunu belirtti. Lefke karşılaşmasında cezalı olan Raif Selden ve sakat Zihni Temelci dışında eksiklerinin bulunmadığını aktaran Karayel, “Sabri de bu hafta takımla düzenli olarak idman yapamadı. Ertaç ve İbrahim Çıdamlı da henüz tam olarak hazır değil.”diye konuştu.

“Zekai’nin performansı gün geçtikçe artacak”
Geçen seneye nazaran ellerinde daha geniş bir kadro bulunduğunu ifade eden İltaç Karayel, Zekai Serdar, İltaç Keçeli ve Kaan Savaşkan gibi genç oyuncuların performansının da gün geçtikçe artacağına inandığını söyledi. Tecrübeli teknik adam son olarak hakemlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Hakemlere uyarı
İlk hafta hakemlerin çok kolay kart gösterdiğini belirten Karayel, “Geçen sezon da böyle bir dönemde hakemler çok kolay kartlar gösteriyordu. Daha sonra MHK’nın uyarısıyla bu durum düzeldi. Hakemler bu kadar kolay kart göstermemeli.”diye konuştu.

Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur