1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türk Ocağı sezona ‘Merhaba’ dedi
Türk Ocağı sezona ‘Merhaba’ dedi

Türk Ocağı sezona ‘Merhaba’ dedi

K-Pet Birinci Lig’in iddialı ekiplerinden Türk Ocağı ilk çalışmasını dün Girne’de gerçekleştirdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Türk Ocağı resmi sezon açılışını dün Girne 20 Temmuz Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Saat 18.30’da başlayan sezonun ilk resmi idmanına Gönyeli’den transfer edilen Hasan Kanlı ve Lapta’dan transfer edilen kaleci Cenk Yılmaz’da katıldı.

Altınör: “İçinizde ‘Maunacı’ ruhu var”
Gerçekleşen idman öncesi futbolculara bir konuşma yapan kulüp başkanı Fahri Altınör,bu yıl takımın Süper Lig’e çıkacağından şüphesi olmadığını söyledi. Türk Ocağı futbolcularının içinde ‘Maunacı’ ruhu olduğunu, hırslı ve inançlı olmaları halinde başarılı olacaklarını belirten Altınör, “Elbette bu kolay olmayacak. İnanç, destek ve takım içi arkadaşlık başarıya giden yolda en önemli etkendir.”diye konuştu. Bu sezon çok farklı bir Türk Ocağı izleneceğine inandığını ifade eden Fahri Altınör, “Bu sezon mağlubiyete yer yok. Bugünden sonra herkes futboluna konsantre olsun.”dedi. Her zaman futbolcuların yanında olacaklarını ve her sıkıntıya çare üreteceklerini belirten Altınör, “Umarım bu sezon ligi şampiyon tamamlarız.”diye konuştu.

Topaloğlu: “Başarıya yürekten inanıyorum”
Kulüp Başkanı Fahri Altınör’ün ardından takıma hitaben bir konuşma gerçekleştiren teknik direktör Hasan Topaloğlu, Türk Ocağı’nın bu seneki hedefinin güçlü bir şekilde Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Uyum içinde çalışan bir yönetim kurulları bulunduğunu belirten Topaloğlu, “Ben bu takımın başarılı olacağına yürekten inanıyorum.”diye konuştu. Takımdan ayrılmak isteyen oyuncularla yolları ayırdıklarını ifade eden Hasan Topaloğlu, ellerindeki kadroya 3 takviye yapacaklarını ve bu takımın Süper Lig’e çıkmak için yeterli olduğunu söyledi. Topaloğlu, “Ciddi ve disiplinli çalışmamız halinde kadronun zirveye oynamaması için hiçbir sebep yok.” diyerek A2 takımından 2-3 oyuncunun da bu sezon Türk Ocağı ‘A’ takımında forma giyeceğini söyledi.

Şenol, Nazım ve Bilal gündemde
Öte yandan Türk Ocağı’nda transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Hasan Topaloğlu’nun istekleri doğrultusunda transfer rotasını belirleyen sarı siyahlılar, Düzkaya’dan Şenol Hızlıoğlu, Cihangir’den Nazım Aktunç ve Küçük Kaymaklı’dan Bilal Ceylan’ın transferini büyük oranda bitirdi. Bu transferlerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur