1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tüfekçi yenilendi
Tüfekçi yenilendi

Tüfekçi yenilendi

Bir süreden beridir yaşadığı sorunlar nedeni ile faaliyetlerini tam anlamı ile yapamayan Tüfekçi Spor Kulübü önceki akşam gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul sonrası kolları sıvadı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Bir süreden beridir yaşadığı sorunlar nedeni ile faaliyetlerini tam anlamı ile yapamayan Tüfekçi Spor Kulübü önceki akşam gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul sonrası kolları sıvadı. Genel Kurulda konuşan Kulüp Başkanı Gülen Tüfekçi kulübü eski görkemli günlerine döndürmek için çalışmalara bir an evvel başlayacaklarını belirtti.
Ülkemizde futbolun dışındaki branşlarda faaliyet göstermek amacı ile 1997 yılında kurulan ve ilk olarak salon sporlarının sevilen branşı Hentbol ile başlayan Tüfekçi Spor, daha sonra yüzme, bisiklet, triatlon ve atletizm gibi branşlarda faaliyetlerini sürdürdü. Kulüp, içerisinde yaşanan sorunlar nedeni ile olağanüstü genel kurula gitti.

Tüfekçi: “Toparlanıp eski günlerimize döneceğiz”
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa getirilen kurucu başkan Gülen Tüfekçi, yönetim kurulunu bayram sonrası açıklayacağını ifade etti.
Kulübün eski görkemli günlerine dönmek için çalışmalarına bir an evvel başlayacağını belirten Gülen Tüfekçi, geçmiş dönemlerde kulüp içerisinde çok şampiyonlar çıktığını ve en erken zamanda yeniden toparlanıp o günlere döneceklerine olan inancının tam olduğunun altını çizdi.

“Talep gelirse; hentbol, voleybol ve basketbolda da aktif oluruz”
Gülen Tüfekçi, geçmişte olduğu gibi; yüzme, bisiklet, triatlon ve atletizm gibi branşlara ağırlık vereceklerini ayrıca talep gelmesi halinde; hentbol, voleybol ve basketbolda da aktif olmak istediklerini söyledi. Tüfekçi, yapılan olağanüstü genel kurulda alınan kararları ve yönetim kurulu üyelerinin isimlerini bayram sonrası Lefkoşa Kaymakamlığı’na bildireceğini ve çalışmalara başlayacağını söyledi.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur