1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Şarkılar ‘Birşen’ için
Şarkılar ‘Birşen’ için

Şarkılar ‘Birşen’ için

Geçitkale Belediyesi, geçtiğimiz yıl Aralık ayında hayatını kaybeden çalışanı Birşen Erzurumlu’yu unutmadı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçitkale Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği ikinci Kültür ve Sanat Festivali’nde geçtiğimiz Aralık ayında hayatını kaybeden çalışanı Birşen Erzurumlu’yu müziklerle andı.
Geçitkale Belediyesi Festival alanında kurulan sahnede başta Birşen Erzurumlu’nun eşi Turgay Erzurumlu olmak üzere oğulları Tolga ile Ersan Erzurumlu ve çok sayıda sanatçı sahne aldı.
Gecenin açılışında ilk olarak sahneyi alan Turgay Erzurumlu söylediği yabancı şarkılarla eşi Birşen Erzurumlu’ya sevgilerini yolladı. Daha sonra sahneye Birşen Erzurumlu’nun küçük oğlu Ersan gelerek, Sony müziğin katkıları ile piyasaya yeni çıkardığı ‘İstersen’ adlı parçayı play back seslendirdi ve anma törenine katılan çok sayıda ki izleyicinin beğenisini kazandı. Diğer bir oğlu Tolga Erzurumlu ise klavyesinin başına geçerek adeta klavyeyi deyim yerinde ise konuşturdu. Büyük oğlu Erkan ise yurt dışında olmasından dolayı katılamadığı geceye teknoloji sayesinde kendi sesinden şarkılarını gönderdi.

Turgay Erzurumlu’yu, müzisyen arkadaşları yalnız bırakmadı
Geçitkale Belediyesi tarafından düzenlenen Birşen Erzurumlu’yu anma gecesinde Turgay Erzurumlu’yu müzisyen arkadaşları yalnız bırakmadı. Gecede Ayhan Başkal, Kubilay Aşık Doğan Baybora, Halil Şahkın, Turgut Karagil, Denizer Şehitoğlu, Buğra Esendağ ve Engin Erzurumlu sahne aldı.
Hareketli ve neşeli saatler,in yaşandığı gecede sanatçı Doğan Baybora’nın sahneye çıkarıp düet yaptığı küçük sanatçıda büyük alkış alanlar arsına girdi.
Gecenin sonunda tüm katılımcılara Geçitkale belediyesi ve aile teşekkür belgesi verdi.

Bu haber toplam 2525 defa okunmuştur