1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar belli oldu
Şampiyonlar belli oldu

Şampiyonlar belli oldu

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Osman Maraşlı Anı Plaj Voleybol Turnuvası tamamlandı

A+A-

Süleyman REBGE

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından organize edilen 5. Osman Maraşlı Anı Plaj Voleybol Turnuvası dün oynanan çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlandı. DAÜ Beach Club tesislerinde gerçekleştirilen anı turnuvasında kadınlar üçlüde 6, erkeler üçlüde 14, karışık çiftlerde (kadın-erkek ikili) ise 10 olmak üzere toplam 30 takım, 80 sporcu, 3 kategoride şampiyon olabilmek için mücadele etti.

Şampiyonlar
Turnuva SBC Plastik, Sacem Gıda, Hakan Plastik, Farmasi Kıbrıs Kozmetik, Gürpınar Su ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, kadınlar üçlüde Zalihe-Kardele-Sima, erkeler üçlüde Cemal-İsmail-Ecevit, karışık çiftlerde ise Kardelen-Özkan ikilisi şampiyon oldu. Turnuvada en centilmen sporcu Ali Duvarcı, en genç sporcu Şengül Kesken, en iyi amatör Aydın Kayol, en iyi seyirci Betül Çetintaş, en güçlü kadın Sıla Kayalp, en güçlü erkek İsmail Kovancı seçildi.

Ödül töreni
DAÜ 5. Osman Maraşlı Plaj Voleybol Anı Turnuvası final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, Rektör Koordinatörü Tuncer Tuncergil, Spor İşleri Müdürlüğü personeli, sponsor firma yetkilileri ve merhum Osman Maraşlı’nın yeğenleri Ahmet  ve Mustafa Özkaraman tarafından verildi.

Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur