1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Partizanlığın geldiği nokta
Partizanlığın geldiği nokta

Partizanlığın geldiği nokta

Vadili Belediyesi’nde kültür işlerinden sorumlu Sevin Barut Kasap, yerel seçimlerde eşi Hasan Kasap’ın CTP-BG’den belediye başkan adayı çıkmasının ardından görevinden alınarak, belediye bünyesinde hizmet veren ve sağlıksız çalışma koşulları bulunan parke

A+A-

Ayşe GÜLER

Vadili Belediyesi’nde Kültür işlerinden sorumlu Sevin Barut Kasap isimli çalışan, yerel seçimlerin hemen ardından belediye bünyesindeki ‘parke tesisinde’ görevlendirildi.
29 Haziran’daki yerel seçimlerde eşi Hasan Kasap’ın CTP-BG’den belediye başkan adayı çıkmasının ardından Kasap, sağlık koşullarından yoksun, yıkık dökük bir binaya ‘ sürüldü’.
Kasap’ın görev yapması için gönderildiği binanın 1974 yılından kalma, geçmişte yonca tesisi olarak kullanılan ancak şu anda belediye bünyesindeki parke tesisi olduğu öğrenildi.
Hijyen koşullarından yoksun ve ‘harabe’ görünümünü andıran binanın, penceresinin dahi olmadığı, içeriye birisinin girmesinin engellenmesi için de tellerle kapatıldığını görüldü.

Kasap: “Konu yargı aşamasında”

YENİDÜZEN’in ulaştığı belediye çalışanı Sevin Barut Kasap, 7 Temmuz’dan itibaren belediye bünyesindeki parke tesisinde görevlendirildiğini doğruladı.
Konunun yargı aşamasında olduğunu belirten Kasap, açıklama yapmak istemedi.
Öte yandan Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan ise toplantıda olduğunu belirterek, konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Mutfak yok, tuvalet yıkık dökük…

Bina içerisinde mutfak olarak kullanılan bölümün pislik içerisinde olması dikkat çekiyor. Mutfak tezgahı olarak kullanılan alan ise pas içerisinde bulunuyor.
Çevresine çekilen parça ile kapatılmaya çalışılan mutfaktaki masa ve sandalyenin ise oldukça eski olduğu görülüyor.

Derme çatma bir oda içerisinde

Kasap’ın görevini sürdürmeye çalıştığı oda ise oldukça kötü durumda. Derme çatma bir yerde görev yapması istenen Kasap’ın bulunduğu odada ise telefon dahi bulunmuyor.

Her şey darmadağın…

Eski bina içerisindeki her şey atıl durumda bulunuyor. Binada, alüminyum parçalarından, eski boya kutularına kadar her şey atılı bir şekilde duruyor.

Bu haber toplam 2819 defa okunmuştur