1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Parayı veren düdüğü çalar
Parayı veren düdüğü çalar

Parayı veren düdüğü çalar

Serdarlı yönetimi başarılı savunmacı Ibrahim Faye’nin bonservis bedelini 40 bin STG olarak belirledi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı’nın Senegalli futbolcusu Ibrahim Faye’nin gün geçtikçe talipleri artıyor. Başarılı savunmacıyı bırakmak istemeyen Serdarlı yönetimi, bu oyuncuyu 40 bin Sterlin’in altında bir fiyata satmayacaklarını açıkladı. Serdarlı savunmasının kilit ismi konumundaki Faye geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergilemişti. Serdarlı yönetimi ayrıca kendilerinden izinsiz oyuncuyla görüşen Küçük Kaymaklı takımını da kınadı.

Kaymaklı’nın kıskacında
Birçok takımın kadrosuna katmak istediği Senegalli savunmacıyla Küçük Kaymaklı ve Çetinkaya takımlarının yakından ilgilendiği ve oyuncuyu kadroya katmak için nabız yokladığı öğrenildi. Özellikle Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz yıl savunmadaki hatalardan dolayı savunmaya yabancı bir oyuncu takviyesi gündemde.

Serdarlı’dan Kaymaklı’ya kınama
Öte yandan Serdarlı yönetimi Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu ve Küçük Kaymaklı’nın kendilerinden izinsiz Ibrahim Faye ile görüşmesini kınadıklarını belirtti. Yapılan davranışın ‘etik dışı’ olduğuna vurgu yapan yönetim, “Ibrahim Faye’yi, isteyen önce bizimle görüşsün. Biz oyuncumuzla her konuda anlaştık ve Ağustos ayından itibaren takımımızla antrenmanlara başlayacak.”şeklinde bir açıklama yaptı. Serdarlı yönetimi ayrıca Faye’yi 40 bin STG’nin altında bir fiyata satmalarının mümkün olmadığını ve bu fiyat altındaki teklifleri de değerlendirmeye almayacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1337 defa okunmuştur