1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kanser hastaları için Belluci Sirki gösterilerine başlıyor
Kanser hastaları için Belluci Sirki gösterilerine başlıyor

Kanser hastaları için Belluci Sirki gösterilerine başlıyor

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin (KHYD) 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında, İtalyan Belluci Sirki bugünden itibaren sirk gösterilerine başlıyor

A+A-

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin (KHYD) 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında, İtalyan Belluci Sirki bugünden itibaren sirk gösterilerine başlıyor.
Balıkçıoğlu Kabare Tiyatrosu’nun “Angolem Havayolları” - “Şişman Danışman” adlı oyununun gösterimi ise sürüyor.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerle ilgili bugün düzenlediği basın toplantısında, yarın başlayacak sirk gösterisi ve Osman Balıkçıoğlu Kabare Tiyatrosu hakkında bilgiler verdi.
Dernek çalışmalarını da anlatarak destek taleplerini yineleyen Kocaismail, derneğe katkıda bulunan gönüllü bağışçılara ve dernek çalışanlarına da teşekkür etti.

Belluci sirki
Dünyaca ünlü İtalyan Belluci Sirki’nin yarın başlayacak gösterileri pazar gününe kadar sürecek.
Lefkoşa Göçmenköy’de Cyprus Life Hastanesi karşısına kurulan çadırda, motor ve bisiklet gösterileri, akrobasi gösterisi, palyaço gösterisi, akrobatik jimnastik, dans show gibi gösteriler sunulacak.
Gösteriler, yarından itibaren 30 Nisan’a kadar Pazartesi- Salı-Çarşamba-Perşembe saat 19:00; Cuma-Cumartesi saat 18:30 ve 21:00; Pazar saat 14:30 ve 17:00’de başlayacak.
Biletler gişeden satılacak. Bilet ücretleri, VIP yetişkin 60 TL ve çocuk 50 TL; orta kısım yetişkin 50 TL ve çocuk 40 TL; arka kısım yetişkin 40 TL ve çocuk 30 TL olarak açıklandı.
30 Nisan’a kadar Lefkoşa’da olacak sirk, mayıs ayında Girne, haziran ayında ise Gazimağusa’ya taşınacak.

Tiyatro gösterileri
Balıkçıoğlu Tiyatrosu’nun önceki gün başlayan, “Angolem Hava Yolları”ve “Şişman Danışman” oyunlarının tek perdelik gösterimi 11 Nisan’a kadar sürecek. 
İlk gösterimi dün LAÜ Rauf Raif Denktaş Salonu’nda gerçekleşen oyun, 5 Nisan 19.00’da YDÜ AKM’de, 8 Nisan 19.00’da Raif Rauf Denktaş ve Kongre Salonu’nda, 10 Nisan 19.00’da Dörtyol Camii Kültür Evi’nde ve 11 Nisan 19.00’da ODTÜ Güzelyurt Rauf Raif Denktaş Salonu’nda oynanacak. Biletler 15 TL karşılığında alınabilecek.
Hafta dolayısıyla Prof. Dr. Varol Çelik, 7 Nisan’da tam gün ve 8 Nisan’da yarım gün dernek binasında soruları cevaplayacak.

Esentepe'de kansere karşı yürüyüş
9 Nisan Pazar günü Esentepe'de kansere karşı yürüyüş gerçekleştirilecek.
“Esentepe Fun Run” adı altında düzenlenen yürüyüş, Carington Sitesi’nden saat 10.00’da başlayacak.
21 Nisan Cuma günü İskele köy meydanında kermes düzenlenecek. 6 Mayıs Cumartesi saat 19.00’da ise Bellapais’da keman resitali yer alacak.
Dernek ayrıca farklı bölgelerde rozet takma ve lokma satışı etkinliği düzenliyor.
 

Bu haber toplam 2948 defa okunmuştur