1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hentbolcular Makenzi’de buluşacak
Hentbolcular Makenzi’de buluşacak

Hentbolcular Makenzi’de buluşacak

İskele Belediyesi ile Hentbol Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenlediği Plaj Hentbol Turnuvası yarın İskele Makenzi Plajı’nda başlayacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen İskele Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası, yarın İskele Makenzi Plajı’nda start alacak.
Hentbol Federasyon Başkanı Ozan Beysan tarafından verilen bilgiye göre dün saat 18.00’e kadar 20 takımın turnuvaya müracaat ettiği ve sayının bugün artmasının beklediği belirtildi.
Büyükler ve yıldızlar olmak üzere iki kategoride, iki gün devam edecek olan turnuvada kaydını yaptıran sekiz büyük erkek takımı, üç büyük kadın takımı ile birlikte dört yıldız bayan ve beş yıldız erkek takımı mücadele edecek.

Kayıtlar için son gün
İskele Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası için kayıtların bugün mesai bitimine kadar devam edeceğini belirten Hentbol Federasyon Başkanı Ozan Beysan, İskele Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası, yenilenmiş Makenzi plajında iki gün boyunca hentbol severlere ve bölge halkına eğlenceli saatler yaşatacağını söyledi.
Geçtiğimiz ay, yıllar sonra Mehmetçik Belediyesi ile sezonun ilk plaj hentbol organizasyonunu yaparak bölgeye hentbolu götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten başkan Beysan, amaçlarının sahili bulunan diğer tüm belediyelerle bu gibi organizasyonlara imza atmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1414 defa okunmuştur