1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Yenicami zirvede yalnız

A+A-

 

 

K-Pet Süper Lig’in 8’inci hafta karşılaşmalarının ardından lider Yenicami 5 puanlık bir farka ulaştı. Oynanan 7 karşılaşmanın 1 tanesini ev sahibi ekipler, 5 tanesini konuk ekipler kazandı. Bir karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı haftada 19 gol kaydedildi.
Haftaya kayıpsız bir şekilde lider giren Yenicami, konuk olduğu G.Birliği deplasmanında maçın son bölümlerinde kaydettiği golle 1-0 galip geldi. Bu galibiyetle 8’inci maçında 8’inci galibiyetini elde eden siyah beyazlılar ligde kayıpsız yoluna devam ediyor. Bu sonuçla G.Birliği sezonun 3’üncü yenilgisini yaşadı.

Bağcıl’ın çıkışı sürüyor
Liderin yakın takipçisi K.Kaymaklı sezonun ilk yenilgisini kendi sahasında aldı. Önceki hafta elde ettiği galibiyetle bu sezonun ilk 3 puanını alan Bostancı Bağcıl, bu haftada K.Kaymaklı’yı tek golle geçerek çıkışını sürdürdü. K.Kaymaklı haftayı puansız kapatarak zirve yarışının 5 puan gerisine düştü.
Ligde namağlup yoluna devam eden bir diğer takım Yeni Boğaziçi. Bu hafta kendi sahasında konuk ettiği Doğan Türk Birliği’ni 2-0’lık skorla geçen Y.Boğaziçi bu galibiyetle üçüncü sırada haftayı tamamladı.

Gol duellosu Lefke’nin
Haftanın gollü karşılaşmalarından bir tanesi Mağusa Türk Gücü ile Lefke arasında oynandı. Toplam 7 golün atıldığı maçı 4-3’lük skorla konuk Lefke kazandı. Özellikle birçok oyuncusundan yoksun gittiği bu deplasmanda galip gelen Lefke haftayı 4’üncü sırada tamamlarken Mağusa Türk Gücü 9’uncu sırada yer aldı.
Ligde çıkışını sürdüren bir diğer ekip Serdarlı oldu. Gönyeli deplasmanından 3-1’lik bir galibiyet çıkaran Mesarya ekibi üst üste ikinci galibiyetini aldı. Gönyeli ise henüz galibiyetle tanışamadı.

Çetinkaya’dan ilk galibiyet
Ligde bu hafta Çetinkaya sezonun ilk galibiyetini aldı. Zorlu Mormenekşe deplasmanında 2-0’lık skorla galip gelen Çetinkaya galibiyet hasretini sonlandırdı. Mormenekşe bu sonuçla arka arkaya ikinci mağlubiyetini aldı.
Haftanın beraberlikle tamamlanan tek karşılaşması Lapta ile Cihangir arasında oynandı. İlk devresi Cihangir üstünlüğü ile tamamlanan maçta Lapta ikinci devrede bulduğu golle bu maçtan 1 puan çıkarmayı başardı. Ancak her iki takım da 8 haftası geride kalan ligde henüz galibiyetle tanışamadı.


SONUÇLAR
G. Birliği – Yenicami: 0-1
Y. Boğaziçi - Doğan TB: 2-0
Mağusa TG – Lefke: 3-4
Gönyeli – Serdarlı: 1-3
K. Kaymaklı - B. Bağcıl: 0-1
Mormenekşe – Çetinkaya: 0-2
Lapta – Cihangir: 1-1

(22 Kasım Cumartesi: Doğan TB – Mağusa TG, Çetinkaya – Gönyeli, Cihangir – G.Birliği, Lefke – K.Kaymaklı. 23 Kasım Pazar: Yenicami – Y.Boğaziçi, B.Bağcıl – Mormenekşe, Serdarlı – Lapta)

Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur