1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne'de Ücretsiz İnternet Hizmeti
Girnede Ücretsiz İnternet Hizmeti

Girne'de Ücretsiz İnternet Hizmeti

Girne Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde uygulamaya koyulan proje, bu sene daha da yaygınlaşarak kentin birçok noktasında uygulamaya geçti.

A+A-

Girne Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde uygulamaya koyulan proje, bu sene daha da yaygınlaşarak kentin birçok noktasında uygulamaya geçti.
Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden verilen bilgiye göre; ücretsiz internet hizmeti, başlangıç olarak Girne Belediyesi Hizmet Binası çevresi, Ramadan Cemil Meydanı, Girne Limanı, Girne Belediyesi Baldöken Otoparkı ve Girne Belediyesi Barış Parkı’nda sağlanmaya başladı.
Ücretsiz internet erişimini kent genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Sümer Aygın; “Çağımızın vazgeçilmez iletişim aracı olan internet’e, halkımızın üretken ve ücretsiz şekilde bağlanarak bilgiye en hızlı şekilde ulaşması için çalışıyoruz” dedi.

Sosyal ve kültürel belediyeciliğe önem veriyoruz

Aygın; ”Kentin yaşam kalitesini yükseltme noktasında fiziki belediyeciliğin yanında sosyal ve kültürel belediyeciliğe de ne kadar büyük bir önem verdiğimiz ortadadır. Eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan kültür hizmetlerine kadar birçok projeyi hayata geçirerek şehrin her alanda kalkınması ve ilerlemesine katkıda bulunmayı sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi. Ücretsiz internet erişiminin teknik detayları ile ilgili belediyeden şu açıklama yapıldı:
“Girne Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan ücretsiz internet imkânından herkes yaralanabilecek. Kullanıcıların yapması gereken tek şey, dizüstü bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından “Liman Free İnternet” isimli ağa bağlanarak kendilerini karşılayan ara yüze kullanıcı adı ve şifreyi yazarak interneti kullanmaya başlayabileceklerdir” YD

Bu haber toplam 2356 defa okunmuştur
Etiketler :