1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ESF, Harmacı’yı ziyaret etti
ESF, Harmacı’yı ziyaret etti

ESF, Harmacı’yı ziyaret etti

Harmancı’ya bilgiler veren başkan Sedat Hacımehmet, yaşadıkları sıkıntılar olduğu gibi, yürüttükleri önemli projelerin de bulunduğunu ifade etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Engelliler Spor Federasyonu (ESF) yetkililerini kabul ederek görüştü. Görüşmede federasyon başkanı Sedat Hacımehmet’in yanı sıra asbaşkan Murat Katrin ve organizasyonlar sorumlusu Türel Öksüzoğlu da yer aldı.

Federasyonun çalışmaları hakkında başkan Harmancı’ya bilgiler veren başkan Sedat Hacımehmet, yaşadıkları sıkıntılar olduğu gibi, yürüttükleri önemli projelerin de bulunduğunu ifade etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı’nın Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi’deki durumunu da başkan Harmancı’ya aktaran Hacımehmet ve beraberindeki yöneticiler, oynayacakları maçlarda Başkan Harmancı’nın desteğini de beklediklerini belirttiler.

Harmancı başarılar diledi
LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise gerek tekerlekli sandalye basketbol takımının durumunu, gerekse de Engelliler Spor Federasyonu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğine vurgu yaparak, hem maçlarda hem de çalışmalarda başarı dileğinde bulundu.
LTB olarak ‘Engellemeyen Şehirler Komisyonu’ kurarak, konuya büyük önem verdiklerini ifade eden Harmancı, komisyonun oldukça iyi çalıştığını ve kendilerinin de çıkar kararları uygulama noktasında heyecanlı olduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1301 defa okunmuştur