1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale İstanbul zaferini kutladı
Çanakkale İstanbul zaferini kutladı

Çanakkale İstanbul zaferini kutladı

Çanakkale Türk Spor Kulübü alt yapısı Galatasaray Florya alt yapısından aldığı üçlü turnuva daveti üzerine 30 Agustos - 2 Eylül tarihleri arasında 24 alt yapı futbolcusu ve kulübün bazı yöneticileri, Başkan İbrahim Şeker ve Antrenör Sercan Çavuşoğlu ile İ

A+A-

Ersin Orkoz

Çanakkale Türk Spor Kulübü alt yapısı Galatasaray Florya alt yapısından aldığı üçlü turnuva daveti üzerine 30 Agustos - 2 Eylül tarihleri arasında 24 alt yapı futbolcusu ve kulübün bazı yöneticileri, Başkan İbrahim Şeker ve Antrenör Sercan Çavuşoğlu ile İstanbul’da turnuvaya katılmıştı.
İstanbul’da üç gün konaklayan Çanakkale alt yapısı toplamda üç maç yapmış ve bu üç maçıda kazanıp Kıbrıs’a turnuva şampiyonu olarak dönmüştü. Geçtiğimiz hafta İstanbul kafilesine Gazi Mağusa Califorian Restaurant’ta yemek verilerek şampiyonluk kutlandı.
Çanakkale Türk Spor kulübü alt yapısı oyuncularına gecede sürpriz yaparak madalya ve kupa takdim edildi. Gecede konuşma yapan Başkan İbrahim Şeker öncelikle sponsroları Reflex Team Construction ve Arkın Palm Beach Otel’e çok teşekkür ettiklerini ve ilerleyen günlerde yeni projeleri olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur