1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Buffer Fringe Festivali’nden önemli başarı
Buffer Fringe Festivali’nden önemli başarı

Buffer Fringe Festivali’nden önemli başarı

Buffer Fringe Festivali Avrupa Festivaller Topluluğu tarafından EFFE ödülü için aday gösterilen 26 festival arasına girdi

A+A-

 

 

Buffer Fringe Festivali Avrupa Festivaller Topluluğu (EFA) tarafından EFFE ödülü için aday gösterilen 26 festival arasına girdi. Aday festivaller, EFFE uluslararası jurisi tarafından, EFFE sertifikasına sahip 715 festival arasından, üstün kalite, iş, bağlılık ve kendi bölgelerinde yarattıkları etki gözönüne alınarak seçildi.

Böylece, Buffer Fringe ve seçilen diğer 25 festival lerin, 18 Eylül’de Brüksel’deki Sanat Festivalleri Salonu’nda takdim edilecek olan EFFE ödülü için yarışıyor olacakları kesinleşmiş oldu.

EFFE jürisinin son toplantısının başkanı Pawel Potoroczyn; “EFFE sertifikasına sahip 39 ülkeden festivali temsil eden bir aday listesi oluştuğu için memnunuz. Seçilen 26 aday festival, coğrafi kapsam, festivallerin çeşitliliği, sanat dalları yönünden çeşitlilik göstermelerinin yanı sıra, güçlü sosyal sorumluluk yönünden de güçlü oldukları ve tüm Avrupa’daki festivallerin çeşitliliğini vurguladıkları için seçilmişlerdir”.

Buffer Fringe Festivali, Kasım 2017’de Lefkoşa Surlariçi’nde gerçekleşecek ve Kıbrıs’ın ve dünyanın dört bir yanından sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapacak.

 

 

 

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur