1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bocce’de kupanın sahibi UKÜ
Bocce’de kupanın sahibi UKÜ

Bocce’de kupanın sahibi UKÜ

1. Herkes İçin Spor Federasyonu Bocce Kupası geçtiğimiz akşam 12 takımın katılımı ile gerçekleşti.

A+A-

Tek eleme ve 10 sayı üzerinden oynanan karşılaşmalarda 12 takım arasından K.Kaymaklı, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Lefkoşa Darts Birliği A ve Lefkoşa Darts Birliği B takımları yarı finale kalan ekipler oldu.

Günün ilk yarı finalinde K. Kaymaklı maça çok iyi başladı ve maçı 8-4’e getirdi. İlerleyen oyunlarda LDB toparlanarak rakibini yakaladı ve 9-9 eşitlikle son sete girildi. Son sette 3 topuyla maçı bitirme şansını kullanamayan Kaymaklı seti ve maçı kaybederken Lefkoşa Darts Birliği B takımı finale kalan ilk ekip oldu. Diğer yarı finalde ise UKÜ çok iyi maç çıkararak rakibini 10-1 yendi ve finale kaldı.

Final çekişmeye sahne oldu
Final ise nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Maça çok hızlı başlayan UKÜ maçı 11-6’ya getirdi. Bu vakitten sonra rehavete giren UKÜ karşısında maçta konsantresini yüksek tutan Lefkoşa Darts Birliği skoru 11-11’e getirdi ve maç final setine kaldı. Final setinde büyük taktik hatası yapan Lefkoşa Darts Birliği elinde son iki topu kalmasına rağmen sayıya giremedi ve şampiyonluğu rakibine hediye etti.
Bu sonuçlar ardından UKÜ, birincisi düzenlenen Federasyon Kupasını kazanırken LDB B takımı ikinci, K.Kaymaklı B ve LDB A takımları da şampiyonayı üçüncü sırada tamamladılar.

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur