1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

İki takım kayıpsız

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de üçüncü hafta karşılaşmaları sonunda 2 takım kayıpsız olarak yollarına devam etti. Değirmenlik ve Türk Ocağı 3’üncü maçlarını da galibiyetle tamamlayarak puanlarını 9 yaptı ve zirveyi paylaştı. Oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesini ev sahibi ekipler, 3 tanesini konuk ekipler kazandı. Bir maçın beraberlikle tamamlandığı haftada 17 gol kaydedildi.

Haftaya lider giren Türk Ocağı kendi sahasında ligin yeni ekibi Denizli’yi 2-0 mağlup etti. Düzkaya deplasmanına konuk olan Değirmenlik maçı 2-1 kazanarak Türk Ocağı ile zirveyi paylaştı.

Göçmenköy deplasmanda Gençlik Gücü’nü tek golle mağlup ederek haftayı üçüncü sırada tamamladı. Haftanın en farklı galibiyetlerini Dumlupınar ve Hamitköy elde etti. Dumlupınar kendi sahasında Akıncılar’ı 4-0’lık skorla mağlup ederken, Hamitköy deplasmanda Geçitkale’yi aynı skorla yenerek ligdeki ilk 3 puanın aldıç

Haftanın önemli galibiyetlerinden bir tanesini Görneç elde etti. Kendi evinde ilk 2 maçını kazanan Binatlı’yı tek golle yenen Görneç sezonun ilk galibiyetini de almış oldu. Haftanın tek beraberlikle tamamlanan karşılaşması Yalova ile Esentepe arasında oynandı.

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur