1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir milyon üye hedefiyle geliyor
 Bir milyon üye hedefiyle geliyor

Bir milyon üye hedefiyle geliyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bugün futbolcular Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin’in de yer aldığı heyetle birlikte Kuzey Kıbrıs’a geliyor

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Mithat Yenigün ile Turhan Şahin, futbolcular Emre Belözoğu ve Selçuk Şahin, takım İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte bugün Kuzey Kıbrıs’a gelecek. “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe heyeti temaslarda bulunacak.

Sabah saatlerinde adaya gelecek olan Fenerbahçe heyeti saat 11.00’de Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret ettikten sonra saat 12.00’de dernek yöneticileri ve KKTC’li işadamları ile öğle yemeğinde bir araya gelecek.
Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Mithat Yenigün ve Turhan Şahin saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret edecek. Saat 14.45’te Türkiye Cumhuriyeti KKTC Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’yı ziyaret edecek olan heyet, saat 15.30’da İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ile bir araya gelecek.

Arsaları gezecekler
Futbolcular Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, 15.30-18.00 saatleri arasında yeni sezon formalarının imza organizasyonunda taraftarlarla Fenerium mağazasında bir araya gelecek.
Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindekiler, ziyaretlerin ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Fenerbahçe Şubesi için daha önce belirlenen arsaları da gezecek. Fenerbahçe heyeti, saat 21.00’de Lefkoşa’dan İstanbul’a dönecek.

Bu haber toplam 1358 defa okunmuştur