1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı tüzüğünü değiştirdi
Binatlı tüzüğünü değiştirdi

Binatlı tüzüğünü değiştirdi

Binatlı’da geçtiğimiz akşam yapılan Tüzük Kurultayında, 21 maddelik tüzük değişikliği oy birliğiyle geçerli not aldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig'in Güzelyurt ekibi Binatlı'da tüzük değişikliği yapılan Genel Kurul'la birlikte gerçekleşti. Sarı yeşilli kulübün gerçekleştirdiği Tüzük kurultayında 23-2016 sayılı Değişen Dernekler Yasası'na göre tüzüğündeki bazı maddeler güncellendi. 21 maddeden oluşan değişiklik, divan başkanı tarafından tek tek okunarak onaya sunuldu. Okunan ve tek tek onaya sunulan tüm maddeler Genel Kurulun onayını aldı. Divanın oluşmasıyla başlayan Genel Kurulda 1 dakikalık saygı duruşuna geçildi. Saygı duruşunun ardından maddelerin okunmasına geçildi. Maddeler tek tek okunup onaylanmasının ardından, dilek ve temenni bölümünde görüşlere de yer verildi.  

Neşe: "Katılan ve katkı koyan herkese teşekkür ederim..."

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, Genel Kurul'un sona ermesinin ardından, söz alarak bu değişiklikte görev alan herkese teşekkürlerini sundu. Neşe konuşmasının devamında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski yöneticileri, eski futbolcuları ve aynı zamanda bir dönem Binatlı'da futbol oynayan Sabri ve Raif Selden'in babası olan Tüner Selden'in vefatının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. Tüner abilerinin yerinin dolmayacağını aktaran Orsel Neşe, Tüner Selden isminin yalnızca Binatlı'nın değil, Güzelyurt'un sevilen bir ismi olduğunu dile getirdi. Neşe, bu yüzden 26 Mayıs Cuma akşamı yapmaları planladıkları Dayanışma Yemeğini de iptal ettiklerinin bilgisini verdi. 

Aday olacağının sinyallerini verdi

Orsel Neşe, geçtiğimiz günlerde YENİDÜZEN'e 2016-2017 sezonunu değerlendirmiş ve Haziran ayı içerisinde yapılacak Olağan Genel Kurul'a aday olup olmayacağı konusunda henüz kararını vermediğini söylemişti. Geçtiğimiz akşam yapılan Tüzük Kurultayında söz alan Orsel Neşe, Başkanlık seçimini maddesinin de bulunduğu Olağan Genel Kurul'da yeniden aday olacağının sinyallerini verdi. Neşe konuşmasında, kulübün yaklaşık 100 bin TL borcu olduğunu aktararak Genel Kurul kararıyla göreve devam etmeleri halinde, 6 Haziran'da başlayacak ve yaz sezonu boyunca devam edecek tombala gecelerinden elde edecekleri kaynakla birlikte bu borcu en aza indirgeyeceklerini sözlerine ekledi.

İlk transferler gerçekleşti

Öte yandan Binatlı’da yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı yeşilli kulüp, geçtiğimiz günlerde Yenicami’yle yollarını ayıran Yusuf Yontar’ı resmen renklerine bağladı. Güzelyurt ekibi, 2’nci transferinin genç oyuncu Reşit Erişik’ten yana kullandı. Reşit, gelecek sezon Binatlı’nın formasını terletecek.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur
Etiketler : ,