1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardoda kritik hafta
Bilardoda kritik hafta

Bilardoda kritik hafta

Takımsal Bilardo Ligi’nde şampiyonluk düğümü yarın Vakıflar Spor Kulübü ile Mağusa Gelişim Akademisi arasında oynanacak karşılaşma ile çözülecek

A+A-

Takımsal Bilardo Ligi’nde şampiyonluk düğümü yarın Vakıflar Spor Kulübü ile Mağusa Gelişim Akademisi arasında oynanacak karşılaşma ile çözülecek.

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarda Mağusa Gelişim Akademisi Akdeniz Spor Birliği ile 3-3 berabere kalırken, Vakıflar Spor Kulübü Alsancak Belediyesi'ni 5-1 mağlup ederek puan farkını bire indirdi. Bu sonuçların ardından 29 puanlı Mağusa Gelişim Akademisi'nin şampiyon olabilmesi için en az bir beraberlik elde etmesi gerekirken, 28 puanlı Vakıflar Spor Kulübü'nün şampiyonluk iddiasını sürdürmesi için mutlaka galip gelerek iki puanın sahibi olması gerekiyor. 2015 Takımsal Bilardo Ligi'nde şampiyonluk düğümünün çözüleceği karşılaşma Number Eight Bilardo Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan 16. Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Lefkoşa Türk Belediyesi'ni 5-1 mağlup ederken, Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği Mağusa Spor Derneği'ni, Baf Ülkü Yurdu ise Deniz Plaza Spor Kulübü'nü aynı skor ile 4-2 mağlup etti.

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur