1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bahçeci turnuvası Mormenekşe’nin
Bahçeci turnuvası Mormenekşe’nin

Bahçeci turnuvası Mormenekşe’nin

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Özkan Bahçeci Anı Futbol Turnuvası dün tamamlandı.

A+A-

 

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Özkan Bahçeci Anı Futbol Turnuvası dün tamamlandı. Finalde rakibi Serdarlı’yı mağlup eden Mormenekşe kupanın sahibi oldu.
Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda gerçekleştirilen turnuvada ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Akova ile Vadili’nin karşılaştığı maçın normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlanırken, penaltı atışlarında rakibine 4-2’lik üstünlük sağlayan Akova turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Bu karşılaşmanın ardından Serdarlı ile Mormenekşe final maçında karşılaştılar. Rakibini tek golle mağlup etmeyi başaran Mormenekşe turnuvayı kazanan taraf oldu.
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde Mormenekşe’ye kupasını Özkan Bahçeci’nin kardeşi Aydın Tezel verdi. İkinci olan Serdarlı’ya kupasını Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar, üçüncü olan Akova’ya kupasını Serdarlı muhtarı Ahmet Serdar takdim etti. Dördüncü Vadili’ye ise kupasını Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam verdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mağusa Tıp Merkezi turnuvaya sağlık ekibi ile katkı koydu.

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur