1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Avrupa Müziği’nden En Sıcak Haberler
Avrupa Müziği’nden En Sıcak Haberler

Avrupa Müziği’nden En Sıcak Haberler

Avrupa Müziği’nden En Sıcak Haberler

A+A-


Ersin KAŞİF

Haftanın Grubu Danimarka’dan;  “LUKAS GRAHAM”

Bu haftanın seçilmiş grubu Danimarka’dan. Danimarkalı grup Lukas Graham’ın başarısı kendi ülkesinin sınırlarını geçtiğimiz sene ABD’de çıkardıkları iki single ‘Mama Said’ ve ‘Seven Years’ ile aşmıştı. Amerika’dan sonra yayınladıkları şarkılar ile kısa sürede Avrupa’nın dikkatini çekmeyi başardı. Lukas Graham’ın single’ları Top 10 listelerine girmeye başladı. Vokalde Lukas Graham Forchhammer, davulda Mark “Lovestick” Falgren, bas gitarda Magnus “Magnúm” Larsson ve klavyede Kasper Daugaard’dan oluşan grubun şarkıları yarı biyografik özellikler taşıyor ve belki de bu, grubun samimiyetini dinleyiciye aktarmada büyük rol oynuyor. Grubun sound’u son derece içten ve duygulu. 1 Nisan’da müzikseverlerle buluşan ilk albümleri ile Lukas Graham’ı aşağıdak, linklerden takip edebilirsiniz.: Muhteşem single’ları ‘7 Years’ın müzik videosunu izlemek için: http://bit.ly/22L1Vv8  Daha fazla Lukas Graham dinlemek için ise;
Spotify: http://spoti.fi/1JVmE4W  Apple Music: http://apple.co/1Rx7y5E 
YouTube: http://bit.ly/1MPPnWS ve  Deezer: http://bit.ly/1Rp3PKN . (EMI Music Haber).

-----------------------------------------------------------------

 

 

Çok Konuşulacak Bir Albüm Daha; “THE LIFE OF PABLO”

Grammy Ödüllü sanatçı Kanye West , uzun süredir üzerinde çalıştığı yedinci stüdyo albümü “The Life Of Pablo”yu  yayınladı. Albüm şimdiden The New York Times, Rolling Stone, Pitchfork gibi yayın organlarında adından övgüyle söz ettirmeye başladı. Yılın en çok beklenen ve en yenilikçi albümü olarak görülen “The Life Of Pablo”, 13 Şubat’ta özel olarak TIDAL’dan yayınlanmıştı. Albümün yeniden gözden geçirilmiş, miksajı yapılmış ve masterlanmış versiyonu tüm dijital platformlarda ve kanyewest.com’da yayınlanıyor. Önümüzdeki aylarda da çeşitli düzenlemeler ve eklemelerle güncellenecek olan bu albüm, Kanye West’in yaşayan albüm projesinin bir parçası. Bu heyecan verici projeden gelecek yeni haberler için ise beklemede kalın. (EMI Music Haber)

----------------------------------------------------------------

Cassius’dan Yeni Albüm Geliyor; “IBIFORNIA”

Öncelikle albümün isminden başlamak gerekiyor. Çünkü Cassius böyle yaptı. Philippe Zdar ve Hubert Boombass son albümleri için çalışmaya başlamadan önce adını “Ibifornia” koymaya karar vermişlerdi.  Bu isim Ibiza ve California’nın bir karışımı ve hepimizin hayalinde olabilecek bir ütopyayı temsil ediyor. Zdar’ın açıklamasına göre: “Elinizde bir isim olduğunda her şey daha açık oluyor. Harika müziğin, havalı insanların olduğu ve hepimizin olmak isteyeceği yeri hayal ettik.”Cat Power ve Pharrell Williams iş birliğiyle kaydedilen Go Up şarkısını dinlemek için: http://bit.ly/1RtIb8c  Ryan Tedder iş birliğiyle kaydedilen The Missing’i dinlemek için: http://bit.ly/1pQxWA8  Paris, New York ve Malibu’da kaydedilen bu albüm disco, funk, house, soul, afrobeat, synth-pop, psychedelia, hip hop ve gospel gibi pek çok türü içinde barındırıyor. Tür yelpazesi fazlasıyla geniş olan bu albümde aynı zamanda pek çok farklı müzisyen ile iş birliği yapılmış. Cat Power, Pharrell Williams, John Gourley, Luke Jenner ve Ryan Tedder bu isimlerden sadece bir kısmı. 24 Haziran’da çıkacak olan “Ibifornia”nın ön siparişini iTunes üzerinden vermek için: http://apple.co/1Y3PML7 linkine girebilirsinmiz. Daha fazla Cassius şarkısı dinlemek için ise;Spotify: http://spoti.fi/1RpoAT0  Apple Music: http://apple.co/1TnHzSH YouTube: http://bit.ly/1Mp9Arw  Deezer: http://bit.ly/1T8V1K8 . (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 265. Sayısı

Adres Kıbrıs 265. Sayısı