1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Atletizme güç katmak için aday oldum”
“Atletizme güç katmak için aday oldum”

“Atletizme güç katmak için aday oldum”

Atletizm Federasyonu’nun 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği Mali Genel Kurul ve başkanlık seçiminde aday olan Bilbay Geceyatmaz atletizme güç katmak için aday olduğunu söyledi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Atletizm Federasyonu’nun 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği Mali Genel Kurul ve başkanlık seçiminde aday olan Bilbay Geceyatmaz atletizme güç katmak için aday olduğunu söyledi. Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Geceyatmaz, sporun içerisinden gelen biri olduğunu ve son olarak 11 yıl Lefke Avrupa Üniversitesi’nde spor müdürlüğü görevi yaptığını belirtti. Bu süre zarfında birçok spor dalı ile uğraştıklarını ve hemen hemen bütün spor federasyonları ile dirsek temasında olduklarını aktaran Geceyatmaz “Kriketinden bilardosuna, dartsından yüzmesine kadar birçok spor branşının içerisindeydik” dedi.

Geceyatmaz “Yapılan işleri devam ettireceğiz”
Atletizm Federasyonu’na aday olma konusunda kendisini arkadaşlarının teşvik ettiğini söyleyen Geceyatmaz “Mevcut yönetim projelerini belirli bir noktaya kadar getirdi. Bu ivmenin devam etmesi için beni teşvik ettiler. Bende tamam dedim. Atletizme güç katmak için bende aday oldum” açıklamasını yaptı. Geceyatmaz, Ersin Doğaç ve Hüseyin Eğitmen’in kendisini teşvik ettiğini onların da yeni yönetimde aktif rol alacağını dile getirdi. “Bugüne kadar yapılan işlerin devamını getirmeyi düşünüyoruz” diyen Geceyatmaz “Yönetim Kurulu büyük oranda hazır. Son rütuşlar kaldı. Amacım atletizme bir taze kan getirmek. Genel Kurul’da üye kulüplerin oybirliğinin alınması benim ve arkadaşlarım için çok önemlidir, bunu başaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur