1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aile ortamı ile gelen başarı
Aile ortamı ile gelen başarı

Aile ortamı ile gelen başarı

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tenis liglerinde kızlar kategorisinde şampiyon olurken erkeklerde üçüncü olarak olarak önemli bir başarıya imza attı. Başarıyı Yenidüzen’e değerlendiren sporcular takımdaki aile ortamına vurgu yaptı

A+A-

Süleyman Rebge

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü başarıları ve yetiştirdiği teniscileri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çeşitli organizasyonlara katılarak başarılara imza atan raketler son olarak KKTC Tenis Liglerinde takım halinde kızlarda birinci, erkeklerde ise üçüncü gelerek güzel bir başarıya elde ettiler. Takımın antrönerleri Çağlar İzkan bunun onlar için ilk başarı olmadığını, kızlardan son derece memnun olduklarını ve seneye erkeklerle de daha fazla çalışıp başarılı olmak istediklerini söyledi. Diğer başarılı antrenör Mehmet Sonat ise Kasım ayından beri ciddi şekilde çalıştıklarını, haftada üç antrenman ve bireysel antrenmanlar yaptıklarını, ocak ayından sonra yoğun tempoda çalışarak lige hazırlandıklarını aktarırken ligin tamamlanmasına rağmen çalışmalarına önümüzdeki yıl daha başarılı olmak için devam ettiklerini belirtdi.

Şampiyon kızladan aile vurgusu
Kızlarda şampiyonluk sevinci yaşayan sporculardan Melin Önkaya ilk şampiyonluğunu elde ettiğini, şampiyonluk yolunda güzel ve heyecanlı maçlar oynadıklarını belirtti. Önkaya birlik halinde tam bir takım gibi olduklarını söylerken “Birbirimizi sürekli destekledik. Seneye de amacımız şampiyon olmak” açıklamasını yaptı.
Bir diğer başarılı sporcu Sadet Aktuğlu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadığını, bunu disiplinli çalışmaya ve antrenörlerine borçlu olduğunu söyledi. Aktuğlu takımlarında tam bir aile ortamı olduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Başarılı sporculardan Zehra İmren takımı adına elde edilen şampiyonluktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. İmren takımlarındaki aile ortamının başarılarında çok önemli bir yeri olduğunu dile getirdi. Bir diğer sporcu İrem İlerici ise kendisi için en anlamlı şampiyonluğu yaşadığını belirtirken tenise başladığı ve yetiştiği yerde şampiyon olmanın anlamlı olduğunu söyledi. Meryem Birkan ise kendisinin ilk şampiyonluğunun olmadığını ancak takım halinde şampiyonluk yaşamalarının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Erkeklerin hedefi şampiyonluk

Üçüncülük başarısı gösteren erkek takımı sporcularından Celal Konuklu kendisinin ilk tecrübesi olduğunu ancak kendisi için çok iyi bir derece olduğunu söyledi. Konuklu hep birlikte şampiyon olduklarını düşündüğünü kaydetti. Bir diğer başarılı sporcu Bora Ökçün ise ikinci yılı olmasına karşılık fazla şans bulduğu için mutlu olduğunu, önümüzdeki yıl hedeflerinin erkeklerde şampiyonluk olduğunu aktardı.

Rasim Ülker yaptığı açıklamada ilk kez böyle bir ortamda bulunduğunu belirtirken önümüzdeki yıl şampiyon olabileceklerini çünkü önlerinin açık olduğunu ve genç bir ekip olduklarını dile getirdi. Takımın bir diğer sporcusu İnanç Tayyar, ortamlarının çok iyi olduğunu, her yere birlikte gittiklerini, maçlarda beraber sevinerek birbirlerini desteklediklerini, önümüzdeki yıl şampiyon olacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur