1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sıra geldi Play-Off maçlarına
Sıra geldi Play-Off maçlarına

Sıra geldi Play-Off maçlarına

Hentbol Erkekler Ligi’nde YDÜ ile DAÜ eşleşirken, UKÜ ile de Yükseliş takımı final için mücadele edecek. Kadınlar Ligi’nde ise normal sezonun lideri Esentepe, son şampiyon YDÜ ile eşleşti. UKÜ ile DAÜ takımları da final için mücadele edecek

A+A-

Hentbol Erkekler ve Kadınlar Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Gözler Play-Off Yarı Final Serileri’ne çevrildi
 

Eren ŞİŞİK

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Erkekler ve Kadınlar Ligi’nde normal sezon sona erdi. Gözler yarın başlayacak Play-Off Yarı Final Serileri’ne çevrildi. Kadınlar Ligi’nde Esentepe takımı normal sezonu namağlup lider tamamlarken, Erkekler Ligi’nde de Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) normal sezonu rakiplerinin önünde lider tamamladı. Play-Off Yarı Final Serileri 0-0 başlayacak ve 2’yi bulan takım adını finale yazdıracak.

Esentepe, son şampiyona karşı
Hentbol Kadınlar Ligi’nde son oynanan formalite maçları ile birlikte normal sezon tamamlandı. Daha önceden belli olan Play-Off Yarı Final eşleşmelerinin tarihi de belirlendi. Buna göre ilk karşılaşma yarın oynanacak. Normal sezonu lider bitiren Esentepe, deplasmanda son 3 sezonun şampiyonu ve normal sezon dördüncüsü Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak. NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanacak serinin ilk karşılaşması saat 18.00’de başlayacak. İki ekibin arasında oynanacak ikinci karşılaşma ise 30 Mayıs Pazartesi saat 19.00’da Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanacak.

Kadınlar Ligi’nde DAÜ ile UKÜ’nün final savaşı
Hentbol Kadınlar Ligi’nde bir diğer Play-Off Yarı Final eşleşmesi nefesleri kesecek. Denk güçlere sahip iki ekibin mücadelesinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) takımları kozlarını paylaşacak. Normal sezonda 1’er kez birbirilerini yenen iki ekibin ilk maçı 31 Mayıs Salı akşamı oynanacak. İlk karşılaşma CIU Arena’da oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından ikinci karşılaşma ise 2 Haziran Perşembe akşamı Gazimağusa’da oynanacak. Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak serinin ikinci karşılaşması saat 19.30’da başladı.

Erkekler’de YDÜ’nün rakibi DAÜ
Hentbol Erkekler Ligi’nde de normal sezonun tamamlanmasının ardından gözler Play-Off Yarı Final Serileri’ne çevrildi. Ligde normal sezonda tek yenilgi alarak grubunu lider tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi takımı normal sezonu dördüncü tamamlayan ligin dişli ekiplerinden Doğu Akdeniz Üniversitesi ile eşleşti. İki ekip arasında oynanacak serinin ilk karşılaşması Gazimağusa’da oynanacak. Yarın saat 19.30’da Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak karşılaşmanın ardından ikinci karşılaşma 31 Mayıs Salı günü Lefkoşa’da oynanacak. Bu karşılaşma NEU RA 25 Spor Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak.

Müthiş maç nefesleri kesecek
Hentbol Erkekler Ligi’nde normal sezonu 2 ve 3’üncü sıralarda tamamlayan iki ekip UKÜ ile Yükseliş de Play-Off Yarı Final Serisi’nin bir diğer eşleşmesi oldu. İki denk ekibin mücadelesinde kazananın kestirilmesi güç olarak gösterilirken bu ekip arasında serinin ilk maçı Haspolat’ta oynanacak. Yarın saat 19.30’da CIU Arena’da oynanacak karşılaşmada kazanan ekip seride öne geçecek. İki ekip arasında oynanacak serinin ikinci karşılaşması ise Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. 31 Mayıs Salı günü oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 2066 defa okunmuştur