1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Parola galibiyet
Parola galibiyet

Parola galibiyet

K-Pet Süper Lig’de 9. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 9. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Zorlu karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligin yenilgisiz ekiplerinden Yeniboğaziçi’ni konuk edecek. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise zorlu deplasmanda Lefke’nin konuğu olacak.
Ligde bugün; Doğan Türk Birliği – Mağusa Türk Gücü, Lefke – Küçük Kaymaklı, Çetinkaya – Gönyeli ve Cihangir – Gençler Birliği karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Bostancı Bağcıl – Mormenekşe, Yenicami – Yeniboğaziçi ve Serdarlı – Lapta takımları karşı karşıya gelecek.

Kazanma zamanı: Doğan TB – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak önemli maçta Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Yeniboğaziçi’ne 2-0 mağlup olarak son haftalardaki düşüşünü sürdüren Doğan’da hedef bu maçı kazanıp çıkışa geçmek. Geçen hafta kendi evinde Lefke’ye 4-3 mağlup olarak yara alan Mağusa Türk Gücü zorlu deplasmandan en azından puan çıkarma hedefinde olacak. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki maçı Savaş Tilki yönetecek.

Dev maç: Lefke – K.Kaymaklı
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada önemli karşılaşmada Lefke ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa deplasmanından 4-3 galip ayrılan Lefke güçlü rakibini mağlup edip 3 puan alma peşinde olacak. Geçen hafta Bostancı Bağcıl’a 1-0 mağlup olarak ilk yenilgisini alan Kaymaklı da bu maçı kazanıp geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyor. Lefke 16 Ağustos Stadı’ndaki karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek.

Yaralılar karşılaşıyor: Çetinkaya - Gönyeli
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Çetinkaya ile Gönyeli karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mormenekşe’yi 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Çetinkaya Gönyeli’yi de yenip tırmanışa geçmek istiyor. Geçen hafta Serdarlı’ya 3-1 mağlup olarak iyice gerileyen Gönyeli bu maçtan galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmayı Mehmet Malek yönetecek.

Zorlu müsabaka: Cihangir – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak zorlu maçta Cihangir ile Gençler Birliği karşılaşacak. Geçen hafta Lapta karşısında sahadan beraberlikle ayrılarak 1 puana razı olan Cihangir bu maçtan galip ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor. Geçen hafta lider Yenicami’ye 1-0 yenilen Gençler Birliği ise zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp üst sıralardan uzaklaşmama niyetinde Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmada Serhan Şimşek düdük çalacak.

Galibiyet hesapları: B.Bağcıl - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Bostancı Bağcıl ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Ruso’da Kaymaklı’yı mağlup ederek son iki haftada çıkışını sürdüren Bağcıl takımı bu maçı da kazanıp üst sıralara tırmanma niyetinde. Geçen hafta Çetinkaya karşısında mağlup olarak yara alan Mormenekşe de bu maçı kazanıp mağlubiyeti unutturmak istiyor. Bostancı Yakup Özorun Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Durmaz.

Namağlupların maçı: Yenicami – Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada ligin yenilgisiz takımları Yenicami ile Yeniboğaziçi karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Gençler Birliği deplasmanından 1-0 galip dönen Yenicami bu maçı da kazanıp yoluna kayıpsız devam etme niyetinde. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek çıkışını sürdüren Yeniboğaziçi bu maçtan da puan alıp yenilgisizliğini sürdürmek istiyor. Atatürk Stadı’ndaki maçı Mehmet Sezener yönetecek.

Galibiyet aşkına: Serdarlı - Lapta
Ligde yarın oynanacak karşılaşmada Serdarlı ile Lapta karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gönyeli’yi 3-1 mağlup ederek çıkış yakalayan Serdarlı zayıf rakibini yenip çıkışını sürdürme niyetinde. Geçen hafta Cihangir ile berabere kalarak galibiyet hasretini sürdüren Lapta bu maçtan puan çıkarma peşinde. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmada Timur Ercan Bodi düdük çalacak.

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur