1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ahmet Cengiz her yerde aranıyor!
Ahmet Cengiz her yerde aranıyor!

Ahmet Cengiz her yerde aranıyor!

Lefkoşa Dereboyu’nda önceki akşam gelen kurşunlama olayıyla ilgili olarak Ahmet Cengiz isimli şahıs halen aranıyor.

A+A-

Didem MENTEŞ

Corner Pub’ta saat 21.30’da meydana gelen olayda, Ahmet Cengiz, barda içki içmekte olan Kemal Getirmez’e saldırarak kavga çıkmasına neden olmuş, ardından da arabasındaki tabancayı alarak Getirmez’e doğru ateş açmıştı.

Kemal Getirmez yara almazken, Ahmet Cengiz adlı şahıs ve yanındaki arkadaşları araçlarına binerek olay yerinden kaçıp uzaklaşmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis her yerde Ahmet Cengiz’i arıyor.

Olay nasıl olmuştu?
32 yaşındaki Irak uyruklu Ahmet Cengiz yanında kalabalık arkadaş grubu ile Corner Pub adlı eğlence mekânına girerek, içeride içki içmekte olan 28 yaşındaki taksici Kemal Getirmez’e saldırmıştı. Ahmet Cengiz’in Kemal Getirmez’in kafasına şişe vurmasıyla başlayan olay bir anda büyümüş, barda sandalyeler havada uçuşmuştu.

Büyük kargaşanın yaşandığı esnada Cengiz dışarıya çıkarak aracında bulunan kurusıkı silahını alıp gelerek barın dışında önce havaya sonra da Getirmez’e doğru beş el ateş açmıştı. Kurşunlama esnasında Kemal Getirmez yara almazken Ahmet Cengiz adlı şahıs ve yanındaki arkadaşları araçlarına binerek olay yerinden kaçmıştı. Polis ekipleri barın etrafını kordon altına alırken, olay yeri inceleme ekipleri de barın içinde beş adet kovan tespit etmişti.

Bu haber toplam 3726 defa okunmuştur